Nelivuotistunnelmissa 37+0


Tyttäremme täytti muutama päivä sitten 4 vuotta ja hänen kunniakseen järjestettiin juhlat meillä kotona. Paikalle saapui flunssasta huolimatta sukua ja ystäviä, vaikka näitä juhlia jouduttiinkin jo kerran siirtämään kovan sairastelun vuoksi. 

Itse raskausviikolla 37 ollessa tämä tuntui aikamoiselta puristukselta, ja niinpä juhlat juhlittiinkin konditorian herkuin varustellun pöydän antimista nauttien sekä valmismekossa a la pomp de lux. Oli kuitenkin tärkeää, että juuri nämä juhlat ehdittiin järjestää hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää.
Tänään on rv 37+0 ja vähiin käy aika. Pitäisi pakata sairaalakassi ja varmistaa, että kaikki vaatekappaleet löytyvät koossa 50. Kaiken muun ehtii tehdä sitten kun vauva on syntynyt. 

Paitsi imetystyyny pitäisi vielä uudelleenpäällystää. 


ps. Instagram tuntuu tällä hetkellä luonnollisemmalta keinolta päivitellä perheen kuulumisia. Minut löydät nimimerkillä mallikelpoinenpiia. Lisäksi Mallikelpoisen ompelublogista löydät viimeisimpiä käsitöitäni :) Tervetuloa seuraamaan.

2 kommenttia

  1. Kivannäköiset juhlat! Juuri sitä varten on konditoriat, että niistä voi ostaa herkkuja, jos ei itse viitsi/jaksa/halua/osaa/jne. :) Vaikka sinähän osaat ihan mitä vaan - olen hoksannut. :D
    Eipä kestä enää kauan, kun saat pikkuisen syliisi. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä ihanista juhlista ja voimia viimeisille viikoille! 😊

    VastaaPoista