Kevätvaatetta


Meillä on yksikerroksinen omakotitalo, jossa oma piha. Pihaa halkoo kaksi ajotietä, joten kovin suurta leikkipaikkaa meillä ei ole käytössä lapsille. Kovin pienestä ne tuntuvat kumminkin iloa repivän ja on syytäkin: leikkipuistoon on kävellen se kituuttava 2 km joka on juuri vähän liian pitkä jotta sinne tulisi lähdettyä hetken mielijohteesta. Niinpä me hengaillaan meidän pihalla aika paljon. Onneksi naapurustossa on samanikäisiä lapsia leikkiseuraksi. Vaikka kyllä nää kahdestaankin jaksaa touhuta yllättävän paljon. 


Etelään suuntaava piha on ihana keväällä, aurinko paistaa ja on lämmin. Jopa tälleen maaliskuussa tuntuu siltä että elettäisiin huhtikuun loppua, vaikka maassa lojuvat lumikasat muistuttaa kovasti siitä että tosiaan se maalliskuu on vasta puolivälissä... 

Palaan myöhemmin vielä erillisessä postauksessa lasten kevätasusteisiin ja takkeihin uudemman kerran. Sitten kun olen löytänyt ne täydelliset kevätkengät. Ajatuksena on ostaa noille conssit mutta katsotaan mihin päädyn. Tyttö toivoi ainakin jotain missä olisi pinkkiä ja perhosia ja kimalletta ja siivet. Poika halusi siniset kengät. 

Viime vuotiset kavatit on niin huonossa kunnossa, että niistä ei ole täksi kevääksi jäljellä. eivätkä ne koon puolestakaan edes menisi. Päällisen kuminauhat löpsähtivät käytössä melkein heti. Cientat olisivat kanssa kivat, mutta pelkään tuleeko niistä yhtä floppi. Vetskarikiinnitteiset tennarit olisivat siis kivoimmat. Tukisivat nilkkaa mutta ovat kevyet ja taipuisat. H&M:llä on ollut ainakin viime vuonna sellaiset valikoimissa. 

1 kommentti