Mainiot lapset

Ompelun sijaan olen keskittynyt lasten kanssa olemiseen ja niihin ihan perusjuttuihin kun ei riitä jaksaminen sen kummempaan harrastamiseen. Tänään oli pullapäivä. Leivottiin lasten kanssa isot pitkot ja lapset teki omanlaisensa pullaviritelmät. Puolet taikinasta meni varmaan jo leivontavaiheessa masuun. 

Vauva antoi meidän keskittyä leipomispuuhiin ja päätti nukkua aamupäiväpäikkärit, tutti suussa. Jippii! Monelle varmaan ihan itsestäänselvyys tai ei-sen-kummempi juttu. Itselle yksi helpotus, sillä kuukausi on vierähtänyt tässä tuttina. Kaksi isompaakin tarvitsee äidin kanssa touhuamista ja ei se vaan onnistu vauva toisella kädellä kannatellen. Tutin kanssa siis nukahti päikkäreille ensimmäistä kertaa. 

Niin sen ompelun sijaan olen todellakin keskittynyt lastenvaatteiden ostamiseen. O-ou. Mainiolta tilasin vauvalle bodyn, pojalle lohkarecolleget ja tytölle teepparin kesäksi. Tytskälle tilasin koon 110/116 ja näyttää tosi sopivalta. Kaverina sillä on tuossa päällä 100 kokoiset Vimman shortsit. Pojalle tilasin koon 98/104 ja nappiin meni. Popin 92 kokoinen body on tuossa hällä kaverina. Tähän pitäisi ostaa valkoinen perustoppi tai joku sinisävyinen. Pohjan persikkainen korostuu jos laittaa vihreää tähän rinnalle. Haluan sen näyttävän tuollaiselta enemmän nudeen taittavalta ja siksi valintani on sininen tai valkoinen. Sininen ehkä käytännöllisempi... 

Pienelle tytölle tilasin tosiaan tuon mustavalkoisen bodyn. Otan sen riskin, että jälleen joku kommentoi vauvaa: "Onpa se jo äijän näköinen...". Eilen perhekahvilassa vauva sai saman tuomion kun oli päällä mustat legsut ja violetti paita. Nolompaahan se tosiaan sille kysyjälle oli kun kerroin että ihan neiti tässä on kyseessä... 


Tytöillä tässä samistelusetit eli mustat legsut ja luumun väriset paidat. Kankaat tilattu paitoihin Käpyseltä, molempien legsut Lindeksistä. 

Ei kommentteja