Second hand ja muita löytöjä

Tänään torstaina me raahattiin iso kuorma vaatetta myyntiin Olarin Nellaan ja Nuttuun. Pojan 86 alkaen ja tytölle 104 ja siitä ylöspäin. Vauva sai myös luovuttaa omat 50-56 senttiset vaatteensa myyntiin. Olen säästänyt ne kaikkein söpöimmät kyllä. En osaa oikein säilöä kaapeissa mitään, jos niille ei ole tarvetta. Mun mielestä on helpottavaa ja ihanaa päästä vanhoista tavaroista eroon, koska silloin saa uutta tilalle. Pyrin pitämään kodin tavaramäärän ennallaan. Se sitten tarkoittaa sitä, että jos uutta hommataan tai saadaan niin vanhaa annetaan tai myydään pois. 

Tällä viikolla onkin tullut hommattua sitä uutta meille urakalla. Hulluilta päiviltä menin hakemaan Molokidsin tytön mekkoa, jossa on harmaa yläosa ja digiprintattu alaosa. Myös pojalle olin katsonut surffaavat koirat -digiprintatun teepparin. Onneksi molemmat löytyi Tapiolan Stockalta helposti oikeassa koossa. Ihan oikea ratkaisu olla tunkematta kolmen lapsen kanssa keskustaan. Sitäpäitsi Nella ja Nuttu on tuossa matkan varrella.

Sieltä teinkin tänään oikein ihania löytöjä myös. Ebben raidallista pipoa (2€) olin katsonut sillä silmällä jo aiemmin, ja tiistaina löysin myös rodinin jumppiksen (25€) vauvalle. Popin windfleece haalari on ostettu myös viikon sisällä. Sen kanssa sopii kivasti tuo Ebben pipo ja rodinin kirppikseltä ostettu seeprapipo (10€). Nellasta ja nutusta löytyi myös tytölle ihana korallin värinen mekko jossa on pitsiyläosa (4€). 


Mä tykkään kierrellä lastenkirppiksillä ja Nella ja Nuttu on oma suosikkini. Viime viikolla kävin myös Minipoppoossa mutta siellä ei oikein ollut mitään herkkuja tarjolla. Perusvaatetta vain. Mankkaan Akseli on iso ja siellä menee tavaraa hyvin kaupaksi, mutta ite tykkään viedä raskaus- ja lastenvaatteet tuonne Nellaan ja Nuttuun kun sinne tulevat ostavat vain niitä. Vaikka olishan tuota muutakin tavaraa ihan pois annettavaksi. 

Soittelinkin asiasta Espoon Konttiin ja he tulevat hakemaan meiltä pari huonekalua ilmaiseksi. Onko kukaan jo siellä ehtinyt vierailemaan, ja mitä löysitte? 

2 kommenttia

  1. Voi, minunkin pitäisi alkaa hinnoittelemaan jo tuotteita, kun olen ajatellut varata pöydän heti, kun meidän kesäkirppis pääsiäisen jälkeen aukeaa. Itse pidän aina keväällä ns. kevätsiivouksen. Se koskee kaikkia kaappeja ja komeroita. Olen asettanut tavoitteeksi, että jokaisesta huoneesta pitää löytyä Ikea-kassillinen kirppistavaraa. Vaate- ja lelukaapista on helppoin löytää se määrä. Astiakaapista lähtee kiertoon aina ne, joita ei ole käytetty koko vuoden aikana. Ah, miten ihanaa on se, kun kaappeihin tulee väljyyttä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä periaate, jos hankit, viet jotain pois! Itse aina tuohon pysty, siis juuri koskaan. Joskus iskee siivousinto ja silloin kerään kassillisen tavaraa kierrätykseen. Kivoja hankintoja olet tehnyt.

    VastaaPoista