MIKÄ VÄRI MINULLE SOPII?

On taas viikonloppu ja tuttuun tapaan jauhetaan pari päivää vain naisten jutuista lasten sijaan.

Eilen kävin kampaajalla. Elämä risaiseksi ja lompakko tyhjäksi. Pitkät hiukset värjättiin kahdella sävyllä ja hiuksista lähti pituutta pois reilusti. Uskallankohan kuiskata pienesti, että olin käynyt kampaajalla tasan vuosi sitten viimeksi. Ai miksi? Koska se vaan jäi. Ei muka aikaa, eikä rahaa. Vihdoin tulin järkiini ja aloin taas panostaa. Uusi hiusväri sai aikaan uuden ongelman: aikaisemmat huivit eivät sovikaan väreiltään enää kasvoja vasten.
Otin kuvat kaikista huiveistani, joita olen käyttänyt. Suurin osa noista on sopinut tosi hyvin vaaleille hiuksille. Nyt tummemmalla ja aavistuksen punertavaan taittuvana ei kaikki näytä enää hyvältä.


Karsintalistalle pääsivät nuo kylmät sävyt: sitruunankeltainen ja hopeanlila. Lämpimät sävyt saavat jäädä. Uskon siihen. että paita voi olla minkä sävyinen vaan periaatteessa, mutta huivi kasvoja vasten muuttaa tilanteen. Perusmusta kasvoja vasten on mulla usein liian vahva ja tekee väsyneen näköiseksi. Huivi pelastaa, koska musta on mun lemppariväri vaatteissa. 

Toissapäivänä kävin kuukausittaisessa kauneusoperaatiossani, eli ripsihuollossa. Olen joskus pari-kolme vuotta sitten aloittanut saman kierteen, mutta sitten se jäi. Nyt kun pääsin ensimmäistä kertaa laittamaan ripset, jäin totaalikoukkuun. Mun ripset on laitettu Espoossa Eebenissä. Enkä kyllä ole vaihtamassa pois, sen verran hyvin nää pysyy ja ilme on huoliteltu ja raikas vaikka ihan muuten mennään meikittä.


Mikä väri sinulle sopii? Mitä väriä et voi sietää? Voiko sellaista ollakaan?

4 kommenttia

 1. Minusta punainen, oranssi, musta-valkoinen huivi sopii.
  Ja hyvähän se on itseensä panostaa! Itse käyn kampaajalla useasti, mutta muuten en itseeni laitakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä että nuo lämpimät sävyt olisivat se juttuni! Sain vinkin myös että olisin kevät värianalyysikartan mukaan. Tätä tietä kannattaa tutkia.

   Poista
 2. Tuo on kyllä ihan totta, huivi on väriltään tärkein vaatteista ja tuo joka asuun vähän jujua. Itse olen syksy väreiltäni - parhaiten minulle sopii mm. oliivinvihreä, joka on muutenkin lempivärini. Ylipäänsä murretut sävyt käyvät, esimerkiksi keltainenkin käy, kunhan on oikea sävy.

  Täältä löytyy myöskin ripsenpidennykset - oi että mikä helpotus aamuisin. En kyllä aio luopua :) Kohta taitaa tulla kaksi vuotta täyteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä taida itsekään osata enää olla ilman! :)

   Poista