MISZKO MASZKO + ALEKOODI

Tilasin puolalaisia miszko maszkoja tytölle ja pojalle tuossa pari viikkoa sitten. Viime viikolla ne saapuivat postiin, mutta kuvaaminen jäi tähän aamuun.


Tytölle ostin ihanan kesämekon, joka menee nyt viileämmillä keleillä hyvin kun laittaa alle paidan. Kooksi otin riskillä 3-4 joka osoittautui hyväksi. Tämä vastaa suunnilleen kokoa 104-110 sanoisin, koska on sopiva meidän reilu metriselle neidolle.


Pojalle sen sijaan otin aivan ihanan pehmeän kissa-collegen. Nettikaupan fleece tarkoittaa italian fleeceä, eli joustocollegea. Kuvio on painettu käsin peittopastalla. Voi olla että se alkaa halkeilemaan, mutta vielä se on ainakin kestänyt toistaiseksi.
Mielestäni hauska yksityiskohta on tuo toisen hihan erivärinen (harmaa) resori. Sopii hyvin esim harmaiden collegehousujen kanssa. Kuvan housut on ommeltu itse. 

Miszkomaszkon vaatteet löytyvät heidän nettikaupastaan. Postitus oli nopeaa, vaatteet oli perillä ihan parissa päivässä. Myyjä vastasi myös ystävällisesti viestiini englanniksi. Postikulut olivat 10 euroa Suomeen. 

Tilaan varmasti tuolta uudelleen. Jos pelkkiä kankaita mielii, ja haluaa ommella itse niin Käpysen nettikauppa tarjoaa aika hyvän valikoiman kankaista, joita myydään yksinoikeudella vain Suomessa.

Miszkomaszko muistaa Weekendchiciä tarjoamalla kaikille lukijoille 5 % alekoodin verkkokauppaansa. Koodi on piia.

I ordered some garments from Miszkomaszko the other day. I had a little experience of this brand, but in fabrics only. This time I chose the easy way and decided to buy them ready made. Today kids tried them on and got very excited. Girl loved the dress of little cats as cherries and boy liked a huge cat print in the sweat shirt. The different coloured ribbings cought my attention. I think it is a clever trick to make the sweat shirt more interesting. 

You can buy there garments in Miszko maszko web store. 

1 kommentti

  1. Ihana mekko, tuo japanilaiset kissat -kangas on niin nättiä! Käpyseltä onkin tullut tilattua Suomuja. Erikoisen hauskoja kankaita. Söpöläisiä teidän lapset:)

    VastaaPoista