PÄIVÄN ASU

Aurinko jaksaa paistaa paljaiden puiden takaa, joten minäkin jaksan kaivaa esiin vanhoja farkkuja sieltä "aikaa ennen raskautta"-osastolta. Toki oon ollut raskauden jälkeen kuntoiluvimman pyörteissä ja luotto on kova, että ne tavoitefarkut vielä mahtuvat joku päivä päälle. Viime aikoina mies on pistänyt merkille muuttuneen ulkomuotoni ja maininnut siitä jokusen kerran. Ehkä ne hikoilemisen sävyttämät tunnit männäviikkoina ovat tuottaneet tulosta. 

Kävelen peilin eteen farkut kainalossani ja toivon parasta. Jalkaan ne solahtavat yllättävän helposti, eikä nappikaan tuota vaikeuksia. Uskottava se on, ne mahtuvat! Nämä Onlysta melkein kymmenen vuotta sitten ostetut farkut toimivat tänäkin päivänä, sillä valkoiset farkut ovat joka ikinen kevät muodissa aina vaan uudelleen. Mutta jotain täytyy tehdä.

Selaan netistä ideakuvia valkoisista farkuista ja huomaan jokaisessa jotain mitä muistelen tapahtuneen viimeksi yhdeksänkymmentäluvun puolella (kyllä, olen niin vanha). Polvet on kulutettu tai leikattu rikki grungetyyliin. Fiskarsin kädessä ja raastinrauta toisessa käyn työhön. Minuutin päästä minulla on vanhat, rikotut farkut. Ysäri, täältä tullaan. 


paita Ae.com, housut hm.com, kengät Keds.com, laukku Babybumpsboutique.com

Näihin vaatteisiin yhdistän toki luottoconverseni ja pakosta hoitolaukun. Mulla on mustavalkoinen, isohko laukku, jossa on tilaa kuorma-autolliselle vauvakamaa. Sen olen todennut käytössä kätevämmäksi kuin satunnaiset kassit, jotka sattuvat osumaan käteen. Silloin niitä kamoja on laukussa ja toisessa ja ikinä ei tiedä missä. Kätevä emäntä kantaa koko omaisuuttaan mukanaan, eikö vain?

Poikani kommentoi housujentuunausprojektiani, että "äiti, miksi teit reiät housuihin. Ei housuja saa rikkoa, se on tyhmää." Mitäpä siihen lisäämään. 

Mihin muotihöpsötykseen olet lähtenyt mukaan? 


4 kommenttia

 1. Se aurinko paistaa kasvoiltasi:) Näytät kauniille ja energiselle!

  VastaaPoista
 2. Hih, odotahan kun poika ottaa äidistä mallia... Meillä on ainakin kopioitu tuota käyttäytymistä, vaikkei imurointi tai tavaroiden paikalleen laittaminen olekaan tarttunut äidistä pieniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tajusin heti mokani kun olin asian päästänyt suustani. Saksimista odotellessa...

   Poista