ÄITIENPÄIVÄ MEIDÄN

Muistan ensimmäisen äitienpäiväni erittäin hyvin. Ei siksi, että olin saanut pari kuukautta aikaisemmin esikoiseni, vaan siksi että vietin sen sushibuffetista saadun vatsataudin kourissa ja päivystyksessä istuen. Odotetuin hetki meni vessasta alas. Seuraavat äitienpäivät ovatkin onneksi olleet sitten sitä mitä olen kuvitellutkin: ravintolassa käymistä, sukulaisten näkemistä, ensimmäisen äitienpäiväkortin saamista ja halauksia ja pusuja. Niitä on hieman kivempi muistella.Tiedättekö mitä? Minusta olisi kiva kuulla mitä teidän äitienpäiväänne kuuluu tai mitä olette suunnitelleet tekevänne. Onko joku tehnyt omia lahjalistoja tai askarrellut mummeille kortteja? Onko joku teistä koonnut ihanan äitienpäiväasun? Viettääkö teistä lukijoista joku ensimmäistä äitienpäivää?

Julistan teille haasteen, joka alkaa nyt ja päättyy maanantain koittaessa. Sinun tarvitsee ainoastaan laittaa linkki omaan postaukseesi allaolevien ohjeiden mukaan. Tehdään yhdessä oikein iso äitienpäiväpostaus!

psst. Tässä on hyvä mahdollisuus saada blogille lisää lukijoita!

Laittaaksesi minulle linkin postaukseen, toimi näin:

1)Klikkaa alhaalla näkyvää värillistä palkkia, jossa lukee "Add your link".
2)Täytä ensimmäiseen sarakkeeseen linkki postaukseesi muodossa http://....
3)Nimeä postauksesi aihetta kuvaavasti.
4)Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
5)Valitse alalaatikkoon ilmestyvistä kuvista pienoiskuva painamalla "select" sen kuvan kohdalla, jonka valitset. Tämä näkyy muille bloggareille ja houkuttelee myös vierailemaan blogissasi. 


6)Muista painaa "done!", että postaus tallentuu.9 kommenttia

 1. Minun äitienpäivätoiveisiin kuuluu lapsen askartelema kortti ja miehen ja lapsen leipoma kakku. Muuta en toivo. Kaikki äitienpäivät ovat kuluneet eri lailla. Tänä vuonna lapsi oli askarrellut minulle päiväkodissa kukan ja kotona askartelimme kukat myös mummille ja mummolle. Niihin on ohje blogissani ja linkki löytyy tuosta listasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen ja lapsen leipoma kakku olisi muuten ihana! Pystyisköhän tuo meiän isäntä kans ottamaan sen hommaksi. Sellasta en olekaan vielä saanut. Kiva kun osallistuit haasteeseen! :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, lisäsin oman ohjeen linkkiesi joukkoon. Meillä äitienpäivä juhlallisuudet olivat eilen; ensin puhuin maraton puhelun ulkomailla asuvan tyttäreni kanssa ja iltapäivästä oma äitini pistäytyi nauttimaan kanssamme nuotiokahvit. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja niille jotka ovat jonkun elämässä äitihahmona <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää äitienpäivää sinullekin! Tällä kertaa mä en tehnyt lahjoja ompelemalla vaan leivoin kakkuja. Tallensin tällä kertaa kakut blogiinkin. Onhan niissä silmänruokaakin. :)

  VastaaPoista
 4. Laitoinpa sittenkin linkkini tänne, josko joku muukin on ollut myöhäinen äitienpäivämuistaja ;) Tämä äitienpäivä kului miehen mukana agilitykisoissa, jonne kiidettiin heti aamusta. Lahjuksia sain pikaisesti ja kakkua jo eilen :) Josko äitienpäivään tulisi vielä lisää merkitystä lasten kasvaessa ja pystyessä itse siihen osallistumaan enemmän. Lapsuudenkodissani ei juhlapäiviä kummemmin vietetty ja olisi kyllä ihana, jos omien lasten kanssa syntyisi joitain perinteitä.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia jälleen kerran hienosta haasteajatuksesta. Ehdin jutun kirjoittaa vasta näin äitienpäivän iltana. Vietämme äitienpäivää perinteisesti vanhempieni ja appivanhempieni luona. Lapselta saa aina hellyttäviä kerhossa tehtyjä askarteluja ja mies muistaa jollakin lahjakortilla. Ihanaa äitienpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Heippa! Minä eksyin tänne blogiisi Hannan blogin kautta ja linkitin tuohon haasteeseen oman äitienpäiväpostauksen :) Olipas kiva käydä lukemassa muiden kirjoituksia samasta aiheesta, kiva haaste. Oikein hyvää äitienpäivän iltaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 7. Hups, hoksasinkin vasta, että haaste koski enemmänkin käsityövinkkejä! Olen siis linkittänyt vahingossa ihan toisentyyppisen pohdiskelun äitinä olemisesta... :D

  VastaaPoista
 8. Äitienpäivä kului rauhallisesti. Askartelut askarreltiin loppuun. Lapsien kanssa askartelimme äitienpäiväkortit mummoille/isomummoille/äidille. Kukat tehty vessapaperirullista, perhosen siivet kuopuksen jalanjäljet. Lahjaksi mukaan itse leipomani kuivakakku.

  VastaaPoista