KETTLEBELL WORKOUT / KAHVAKUULATREENI

Tänään minulla oli sauma treenata ulkona lasten leikkiessä pihalla. Olin juuri saanut Ennin nukkumaan vaunuihin, ja kaksi isompaa tekivät hiekkakakkuja hiekkalaatikossa. Kahvakuulatreeni on niin helppo vetäistä muiden hommien ohessa, koska valmistautumiseen ei tarvita kuin kuula ja matto.

Hello! This afternoon I had a little time to work out in my own garden. The baby was sleeping in her perambulator and big sister and -brother played with the sand in a sandbox. As usual, I decided do a kettlebell work out: abs, squats, swings and deadlift. I have an 8 kg kettlebell at home.

.
Tänään ohjelmani oli seuraavanlainen:

3*30 etuheilautusta
2*20 askelkyykkyä eteenpäin kävellen
3*10 kyykkyä ja pystypunnerrusta
3*10 suoraa vatsalihasta
2*20 sivuvatsalihasta

Kaikki liikkeet tein 8 kg kuula vastuksena.

This is excellent training method in my opinion. Very versatile and the results are visible after a very short time. You get plenty of sun working out in the garden. It works best in my glut and abs but also arms and chest. You can alter the program as much as you like. It definately raises your pulse, because the moves are so big. Lifting, squating and pushing sounds and feels very effective.


My garden workout program:
- 3*30 swings
- 2*20 lunges walking
- 3*10 squat and shoulder press
- 3*10 abs
- 2*20 abs on the sides


7 kommenttia

 1. Hyvä Piia! Kahvakuulatreeni missä vain on supertehokas ja helppo toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Hyvä satsaus tuo parikymppiä kuulaan. Kun ei aina ehdi sinne salille...

   Poista
 2. Kahvakuulailu on tehokasta treeniä! Huomasin sen itsekin, kun lapsen syntymän jälkeen halusin jotain helppoa ja tehokasta treeniä kotona, kuntosalilla kun en tykkää käydä, enkä olisi ehtinytkään. Muutamalla kuulan heilautuksella hiki oli päässä:) Tosin innostus tyssähti aika piakkoin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hullun tehokasta. Seuraavana päivänä huomaa varmasti :D Ota ens kerralla kuula mukaan pihalle. Tulee vähän ku vahingossa tehtyä siinä kaiken lomassa.

   Poista
 3. Mäkin liputan kahvakuulalle. Tosi monipuolinen ja tehokas. Ja treenaan kans kotona. Tsempparina shape.fi-palvelu. Oon tykännyt hirmusesti. Kaikenlaisia jumppavideoita ja sopivan mittaisia. Helppo ottaa se aika itselleen melkein missä välissä tahansa.

  VastaaPoista
 4. Miksi kirjoitat nykyään vain englanniksi? Onko syynä se, että lukijakunta kasvaa kielen vaihtuessa suomesta kansainväliseksi? Jos haluat kirjoittaa edelleen englanniksi, niin voisitko kirjoittaa sitten myös suomeksi? Minua harmittaa kielen vaihtuminen; tykkään blogistasi, mutta minulla ei ole kielipäätä, joten blogisi seuraaminen uhkaa jäädä, mikäli tekstejä ei ole myös suomeksi..

  Ja toinen juttu. Kommentoidessa tuo "tarkista ettet ole robotti"-kohta ei toimi puhelimella. Eli puhelimella (jolla useimmiten blogeja luen) kommentointi ei onnistu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Englanti on ollut nyt kokeiluna, koska suuri osa tänne löytävistä tulee pinterestin ja netin englanninkielisten foorumien kautta, joissa olen aktiivinen. On tuntunut työläältä kirjoittaa sekä suomeksi, että englanniksi. Tekstit ovat olleet siksi vähän kaksijakoiset.

   Olen miettinyt, kenelle blogi on etupäässä suunnattu. Suurin lukijakuntani ovat 25-35 -vuotiaat naiset, jotka tulevat tänne blogiin jonkun ohjeen perässä tai katsomaan asukuvia. Ne ovat olleet kaikkein suosituimpia postauksia. Toisaalta taas sitten suomalaiset olisivat näin suomalaisen näkökulmasta ne rakkaimmat lukijat, koska te kommentoitte tänne eniten. Siksi on pohdinnan alla, että ketä tällä blogilla haluan palvella. Blogin tulevaisuuden kannalta olen ajatellut, että englannilla olisi kaikkein parhaimmat mahdollisuudet yltää kansainväliseen suosioon jota tavoittelen.

   Yksi vaihtoehto on toki jatkaa kaksikielisellä linjalla.

   Kiitos tuosta robotti-vinkistä. Enpä ollut edes huomannut että se kyselee tuommoisia. Mistähän sen saa pois päältä? Pitääpä selvittää.

   Poista