TRIANGLE POUCH


Virkkasin tätä meikkipussia varmaan viikon ajan joka päivä kaksi tuntia vähintään. Ensin piti tehdä monta koealoitusta, kunnes keksin miten värin saa vaihtumaan siististi. Ei ollut Virkkuri-kirjaa apuna aloittaessa, nyt sain sen lainaan naapuriltani. 

Puhelimessa koitin selittää äidille miten tätä olin tehnyt. Kerroin yrityksestä ja erehdyksestä ja äitini totesi: "Olisit soittanut mulle, niin olisin neuvonut!" Niinpä, miksen soittanut äidille. Mulla on paha tapa yrittää ensin itse kantapään kautta, kunnes sitten kysyn neuvoa taitavammilta. Tässä on muutamia virheitä, mutta en anna sen haitata. Oppirahat on maksettu. 

---

Crochet two hours every day for one week. This is what you get. Not a quick one to make! I should have asked some advise from my mom. Or I could have borrowed the Molla Mills -book "Virkkuri" to see the technique. Instead I tried to solve the mysteri myself. 

Daily Telegrapf has made a great tutorial for this kind of pouch. Link.
Jos haluatte katsoa oikean tekniikan, löysin siihen kivat ohjeet Daily Telegraphin sivuilta. 

5 kommenttia

 1. Mullakin tämmönen kokeilulistalla. Pitääpä käydä kurkkaamassa ohjeet, kun mulla ei taida riittää sinni kokeiluun ja purkamiseen, kokeiluun ja purkamiseen, ko....
  Ei näy virheet tänne asti. Siistinnäköinen, kaunis pussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muuten meinannut päästä tänne sun blogiin oman blogilistan kautta. Piti poistaa sun entinen blogiosoite blogeineen ja ladata uus tilalle. Nyt pitäis toimia. :)

   Poista
  2. Voi harmi! Tuo on kyllä nihkeä juttu. Tosiaan jostain syystä (ehkä joku ilmiantanut tuon mun blogilinkin haitallisena tai jotain), niin se ilmoitti joka kerta että linkki sisältää laitonta sisältöä kun klikkasi mun linkin auki Facebookissa. Jouduin vaihtamaan koko sivun nimen, mutta tein kumminkin vanhalle sivulle uudelleenohjauksen tähän uuteen. Sieltä kautta löytyisi ainakin.

   Poista
 2. Kaunis pikkuruinen pussukka. Yleensähän sitä kannattaisi apua aina äidiltä pyytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Sitä tänään naurettiin kans yhdessä :D

   Poista