JUHANNUKSETSadetta ja hyvää ruokaa oli tämä juhannus meille. Viiden hengen perheenä, ensimmäistä kertaa. Kaikki sujui niin älyttömän hyvin, että ei voi kun kehua meidän matkaseuraa. Itsekin uskaltauduin ajamaan mökille koko matkan yhtä soittoa. Takastullessa ajoi mies. Yöksi emme tällä kertaa jääneet, koska pienet olivat flunssaisia. Onneksi tämä kesäparatiisi ei ole kuin parin tunnin ajomatkan päässä. Tänne mennään joka juhannus. 
ps.  Seuraa WEEKEND CHICIÄ myös facebookissa tai instagramissa. 

3 kommenttia

  1. Oliko paratiisissa sääskiä? Me vietimme juhannuksen kaupungissa, kun kaikki muut päivät miltei olemme "maaseutuparatiisissa". Tällä kertaa kaupungissakin oli sääskiä. Ehkä melkein enemmän kuin meillä täällä metsän reunassa.

    VastaaPoista
  2. Oli niitä! Sateen takia istuskelimme lähinnä sisätiloissa, joten pahimmalta vältyttiin. Pienimmän suojasin hyttysverkolla vaunuissa (täällä kaupungissa ei tarvitse). Mutta siis siedettävissä määrin, ilmeisesti pahin on tuollakin vasta edessä...

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä paratiisinne ihanalle paikalle. Mukavia kuvia kaikesta juhannukseenne kuuluvasta. Toivottavasti pienet nuhanenät ovat jo parantuneet!

    VastaaPoista