KANANMUNA-KOOKOS -HIUSNAAMIOHei pikku kotikokit. Tänään ei leivota banaanipannareita vaan tehdään hiusnaamio. Testasin netistä löytynyttä ohjetta hiusnaamioon. Erikoista on, että se tehdään vaan kahdesta raaka-aineesta: kananmunasta ja kookosöljystä. Ensin sekoitetaan ruokalusikallinen sulatettua kookosöljyä huoneenlämpöisiin kananmuniin (muuten kookosöljy kökkööntyy). Sitten seos levitetään kamman ja pullasudin avulla hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Mössö pestään pois shampoolla ja lopuksi laitetaan hoitoainetta.

Olin todella skeptinen varsinkin naamion levityksen aikana. Möhnä haisi raaoilta kananmunilta eikä kookos peittänyt hajua alleen yhtään. Hiusten pesun ja kuivumisen jälkeen kumminkin hiukset tuntuivat unelman pehmeiltä, eikä ollenkaan rasvaisilta kookosöljystä huolimatta. Uskaltaisin ehkä kokeilla toistekin. Mulla on pitkä tukka, joten tarvitsin kaksi kananmunaa tähän seokseen. Lyhythiuksisille riittää puolikas annos. Kokeile kumminkin omalla vastuulla!

KANANMUNA-KOOKOS -HIUSNAAMIO

1-2 KANANMUNAA
1 RKL KOOKOSÖLJYÄ

SEKOITETAAN

LEVITETÄÄN JA ANNETAAN VAIKUTTAA ALLE PUOLI TUNTIA

Jos juhannuksena ei säät parane, voi vaikka vetää päähänsä kananmunat. 

ps.  Seuraa WEEKEND CHICIÄ myös facebookissa tai instagramissa. 

2 kommenttia

  1. Kivan visuaalinen postaus. Luomu-kauneudenhoitojutut on tosi kivoja! Oma tän hetkinen suosikkini on kasvojen kuorinta kaurahiutaleilla. Ei siis vaadita kuin vettä ja kauriksia. Lavuaarin päällä teen yleensä. Märkiin kasvoihin hierotaan. Lisätään rarvittaessa vettä tai kaurahiutaleita. Hierotaan kasvojen ihoa ja huuhdellaan. Iho on kuorinnan jälkeen sileä ja pehmeä kuin vauvan iho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa hyvältä! Mulla on joskus saunassa mukana hunajaa ja sokeria. Niitä sekaisin ja hierotaan kasvoille ja dekolteelle. Toimii kans. Kaurahiutaleita kokeilen seuraavaksi :) Niillähän vois kuoria nää kesäjalatkin jotka on hieman talvihorroksessa vielä.... :D

      Poista