ÖVERBY TRÄDGÅRDSBUTIK

Jäit kesälomalle ja tekisi mieli käydä ostamassa kasveja puutarhaan? Kun aikaa on, sitä useimmiten haluaa viettää ulkona. Tänään kävin pienimmän kanssa ostamassa meidän pikkuiselle puutarhapläntille yrttejä (koska taimien kasvatus jäi tänäkin vuonna ajatuksen asteelle...hss). 

Onneksi on niitä taitavia, jotka pelastavat tällaisen kotipuutarhurin pinteestä. Överby trädgårdsbutik on jo muutaman vuoden aivan kehä kolmosen kupeessa toiminut sympaattinen puutarhamyymälä. Alueen asukkaiden suosiossa liike on ollut jo vuosia, ja moni suuntaakin sinne heti keväällä kun aurinko paistaa. Olen käynyt hakemassa liikkeestä meille pihalle useampiakin kasveja, ristiäisiin kukkakimpun ja joulutervehdyksen mummille. Aina kun olen avun tarpeessa (usein...), niin Stina on minua kärsivällisesti jaksanut neuvoa ja opastaa. Vastavuoroisesti mä olen neuvonut häntä yhdessä jos toisessakin ompelujutussa. Meidän lapset rakastaa "Tsiina-tätiä" yli kaiken. 

Jos siis joku muu mielii puutarhaostoksille kuin minä, niin suosittelen paikkaa lämpimästi. Sen ajan kun vanhemmat kiertelevät kasvien parissa, voivat lapset katsella lintuja ja kaloja. Meidänkin pienin oli hyvässä hoidossa hetken aikaa kassan takana. Tänne lapset on tervetulleita. Pihalla on runsaasti parkkitilaa aivan oven edessä. Julkisilla tänne on vaikeampi löytää, mutta autolla pääsee näppärästi kehää pitkin ajaen. Samalla reissulla voi tutustua Marketanpuiston puutarhanäyttelyyn tai vierailla Cosy & Country -sisustustarvikeliikkeessä ostoksilla. 

Tällä hetkellä puutarhamyymälässä on myynnissä maukkaita tomaatteja ja hyvännäköisiä taimia kotipuutarhureille.

ps.  Seuraa WEEKEND CHICIÄ myös facebookissa ja instagramissa. 

Ei kommentteja