ASUNTOMESSUT VANTAALLA 2015

Koska me emme aiempina vuosina ole menneet asuntomessuille maakuntiin, on niiden ilmeisesti pitänyt tulla meidän luoksemme. Tehtiin siis reissu Vantaalle ja testattiin samalla kuskittomat bussit, kehärata ja uusi manduca. Ihan hurjiksi suorastaan heittäydyttiin.

Tässä messuinspistä jos ette pääse itse paikalle.

Oletteko te käyneet vielä Asuntomessuilla? Suosittelen, mutta tulkaa ilman lapsia. Eivät jaksa kiertää talosta toiseen, edes sokerin voimalla. Onneksi meillä myös oli manduca eikä vaunuja mukana. Rattaita ei olisi saanut ottaa mukaan melkein mihinkään kohteista. Näin matka sujui ihan kivasti ja vauva jaksoi koko kolmetuntisen loistavasti. Ehdittiin jopa syömään lounastakin vauvan nukkuessa. 8 kommenttia

 1. Ihania kohteita!
  Me käytiin torstaina kaksistaan. Onneksi. Kohta juttu blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu oli! Kävin lukemassa :) Kiinnitin samaan keltaisen riemuvoittoon huomiota.

   Poista
 2. Ei olla käyty. Itseäni kutkuttaisi kyllä, muttamutta. Joskin isot lapset saisi pois jaloista, täytyy miettiä, mitä tuon kohta vuosikkaan kanssa. Ei nimittäin varmuudella viihdy koko päivää manducassa ;)

  Selailinkin kuvia Dekosta ja Glorian kodista. Tuo lapsiaiheinen maalaus on jotenkin karmaiseva, kalmaiset lapset. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se maalaus on rokkarin kodista. Jotenkin siinä seisoskellessa en kiinnittänyt huomiota tuohon niin paljoa, mutta nyt jälkeenpäin kyllä. Karmaiseva.

   Poista
 3. Hassua, kun niin monet ovat kuvanneet tuon vihreän lastenhuoneen blogeihinsa. Näkyy myös sisustuslehtien asuntomessujen poiminnoissa. Ihastuin itse erityisesti noihin sänkyihin, jotka lattiatasossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiatason sängyt paneelien keskellä olivat kuin meidän mökiltä 90-luvulta... Toisaalta eleetön muotokieli viehätti kovasti. Siinä oli jotain niin tuttua, mutta unohdettua ja jälleen esiinkaivettua. Ihan kiva!

   Poista
 4. Piti tutkailla kuvia uudestaan, tuo lasten sänky jäi jotenkin mieleen. Sitten tajusin, että sama kerrossänky jota katsottiin tyttären huoneeseen, mutta päädyttiinkin Muuramen Jollaan. Sillä ajatuksella että siihen voi lisätä myöhemmin yläosan ja tarvittaessa lisätä saman sarjan kalusteita. Tosi kivan näköinen tuo lastenhuone:) meiltä löytyy vierashuoneesta tuollainen vähän samantapainen lattiatasosänky, futoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten sänky on Avaroomin. Piti käydä kuvaamassa kun on meiän kylältä ja tuttu yrittäjäpariskunta tämä :)

   Poista