BISCAY BAY - SYKSYN 2015 VÄRIT

Kevätihmiset voivat huokaista helpotuksesta, sillä värikartassa on vaikka kuinka monta meille sopivaa sävyä syksyä ajatellen. Näitä tulee olemaan kaupoissa, joten aloin pohtimaan jo tässä vaiheessa mikä toimisi mulla ja mitä haluaisin teille esitellä. Pantonen kartasta ainakin Marsala, Biscay bay, Cadmium Orange ja Reflecting pond-sävyt toimivat. Kokosin teille jokaisen näiden suosikkivärieni ympärille muutaman inspiskuvan. Ensimmäiseksi perehdytään Biscay Bay -nimiseen sävyyn, joka on saanut nimensä Espanjan ja Ranskan välisen merialueen (Biskajan lahden) mukaan. 


Kuvat täältä järjestyksessä 1234, 5, 67

Erityisesti pidän väristä yhdistettynä violetin siniseen. Lumoava yhdistelmä! Juttusarjan kaksi seuraavaa osaa ovat Cadmium Orange ja Marsala. 


Mikä sävy sinua kiehtoo syksyn värikartassa? 

9 kommenttia

 1. Ooh ja mähän oon ollut siis jo niiin trendikäs etukäteen! :) kaikki turkoosiin ja petrooliin vivahtava on niin suosikkiväriäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin se on joskus aiemmin ollut, mutta enemmän olen nähnyt sitä siskoni päällä. Nyt voisin itsekin rohkaistua :)

   Poista
 2. Niin ja siis alarivin värit on ihania molemmat. Ylärivi ei iske, eikä toimi mulle oikeen.

  VastaaPoista
 3. Nuo sinisn sävyt - ah, onpa kauniit värit!

  VastaaPoista
 4. Oi jes, varsinkin siniset sävyt osui ja upposi muhun!

  VastaaPoista
 5. Viimeinen kuva on todella kaunis. Tykkään kuvan väreistä, ovat raikkaita ja selkeästi erottuvia. En kyllä tiedä mitkä värit minulle oikeasti kävisi, yleensä vain valkkaan ne mitkä ovat mieleeni..Kävinpä ihan huvikseni katselemassa netissä värikarttoja, niin voisin veikata, että olen lähellä talvi-ihmistä.. Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans että sulla olisi talvi-iho. Se vaikutelma on ainakin tullut kun kuvia olen katsellut :)
   Samoin sulle mukavaa viikkoa!

   Poista