MUOTI MUISTOISSANI - KÄSITYÖHAASTE
Nyt on aika kaivella muotimuistoja! 

Eastpack-reput ja bandanahuivit, hapsupaidat ja miss sixtyt. Karseita mielikuvia nousee päähäni näistä omista teinihirvityksistäni kultaiselta 90-luvulta. 


Designmuseon näyttelyn innoittamana järjestän täällä blogissa käsityötaitoisille haasteen, johon voit osallistua ompelemalla, virkkaamalla, neulomalla tai muulla käsityömenetelmällä. Tehtävänäsi on tehdä vaate tai asuste ja esitellä se meille muille blogipostauksen muodossa. Inspiraatio vaatteeseen tulee omasta muistostasi. Vielä parempi, jos postauksessasi on mukana kuva josta inspiroiduit. Voit tehdä vaatekappaleen itsellesi tai jollekin toiselle. Pääasia on, että se henkii sitä aikaa johon muistosi liittyy. Julkaise postaus omassa blogissasi 26.7. klo 23 mennessä ja linkitä työsi minulle niin osallistut haasteeseen.


Laittaaksesi minulle linkin postaukseen, toimi näin:

1)Klikkaa alhaalla näkyvää värillistä palkkia, jossa lukee "Add your link".
2)Täytä ensimmäiseen sarakkeeseen linkki postaukseesi muodossa http://....
3)Nimeä postauksesi aihetta kuvaavasti.
4)Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
5)Valitse alalaatikkoon ilmestyvistä kuvista pienoiskuva painamalla "select" sen kuvan kohdalla, jonka valitset. Tämä näkyy muille bloggareille ja houkuttelee myös vierailemaan blogissasi. 
6)Muista painaa "done!", että postaus tallentuu.

Ei muuta kuin ideoimaan! Vinkkaa haasteesta kaverillesikin. Voit käyttää tämän postauksen kuvaa ja linkittää sen omaan blogiisi. 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla facebookissa sekä instagramissa.

13 kommenttia

 1. Pittääpä katella 80-luvun valokuvia sillä silmällä. :D

  VastaaPoista
 2. Apuva! :D Tätä täytyy sulatella ja kaivella valokuvalaatikkoa. :'D

  VastaaPoista
 3. Oo, upean haasteen olet laittanut pystyyn! Täytyy ihan mietiskellä:)

  VastaaPoista
 4. Ou my... No jollei tartte inspiroitua omasta -80-luvusta, niin kaikki sen jälkeen on suunnilleen jees... ;) Täytyypä katsoa, ehdinkö osallistuun. Kiva haaste.

  VastaaPoista
 5. Mulle ompeluaikaa kiitos, toivottavasti ehtisin osallistua. Mielenkiintoinen haaste. Saako muotimuisto olla jostain julkkiksesta tai sarjasta vai onko sen oltava sellainen, jota on itse pitänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse olla itse pitänyt :) Käy hyvin vaikka joku oman äidin vaate tai euroviisuedustajan edustusasu :D

   Poista
 6. Jes! Jos vain aika riittää niin pakko yrittää osallistua :)

  VastaaPoista
 7. Mun on ehkä pakko tehdä kahdelta vuosikymmeneltä. :D 70-luvun henkisiä kankaita mulla on niin paljon ja 80-luvulta mun on pakko tehdä se lepakkohihapaita. Se oli niin yhdenkoon vaate, että pidin kummitädin tekemää lepakkoa useamman vuoden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että oot osallistunut :) Kävin kurkkaa sun molemmat postaukset.

   Poista
 8. Oi, tuo oli hirveää aikaa! :) Koska olin innostunut ompelusta, tein leveitä housuja (jotka oikeasti näkyivät läpi mutta joista kukaan ystävällishenkinen ihminen ei viitsinyt mainita), valkoisia röyhelöpaitoja ja liivejä, itse tehtyinä tietty. A-p-u-a!

  VastaaPoista