BLOGGARI-ILTA JA UUSI YHTEISTYÖKUVIONyt paljastuu yksi salaisuus, joka on ollut kielenpäällä jo pitkään. Mistä on kyse? No aloitetaan vaikkapa yhdestä iltapäivästä, jolloin sain sähköpostia, johon unohdin vastata. Meni pari viikkoa, kunnes tuli muistutus: "Huomasitko viestin?". Pala kurkussa selasin viestiä, että mitä siinä puhuttiinkaan. Yhteistyö. Husqvarna Vikingin kanssa. Haluanko? No tottakai!

Eilen sitten ajettiin kuka mistäkin puolelta Suomea tapaamiseen, joka pidettiin blogiyhteistyökuvion lanseerauksen merkeissä. Paikalla meidät vastaanotti mukava kouluttajakaksikko, jonka opastuksella käytiin hieman Husqvarna Vikingin historiaa läpi. Sitten paljastuikin megayllätys: Me saatiin koneet lainaan, jotta voidaan tehdä tätä yhteistyötä. Spontaani reaktioni "MITÄ!?", kertoi varmaan hämmästykseni laadun. Ihan mahtavaa! 

Husqvarna Opal 650 on miellyttäväkäyttöinen elektroninen ompelukone, joka on varustettu neulanlangoittajalla ja upeilla ompeleilla. Siihen on sisäänrakennettu automatiikka, joka suosittaa jokaiselle kangastyypille omat asetuksensa. Tällanen kässäihminenhän ei meinannut pysyä liitoksissaan. Koulutuksessa opittiin koneen käyttö pääpiirteissään ja päästiin testaamaan ympyräompeleiden tekoakin. Kotona aamulla testasin konetta uudelleen ja oli se vaan hyvä! Tein kaapissa marinoituneista Marimekon ruusuista meille sohvatyynyt. Kylläpä piristyi olkkarinkin ilme!

Taustalla vilahteli teillekin ehkä tuttuja bloggareita. Mun kanssa tässä yhteistyökuviossa ovat mukana Helmoja ja hepeneitä -, Kototeko -, ja Neulanhaltija-bloggarit. 

17 kommenttia

 1. Ootpa ollut jo tehokas! Toivon itsekin tässä viikonlopun aikana pääseväni testaan konetta oikein ajan kanssa :). Eihän sun tilkkupussi tullut vahingossa mulle, kun mulla on niitä kaksi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on näköjään kaksi tilkkupakkausta tuolla paketissa! Eli vissiin oli tarkoituskin että olisi pari. :)

   Poista
 2. Mä sitten rakastan noita Marimekon ruusuja. Ja voi vaude mikä blogiyhteistyö!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä koitin itseasiassa noita kaupitella kangasvaihtareilla muttei ollut halukkaita. Päädyin sitten itse tekemään niistä meille. Keltaisen kanssa aika raikas!

   Poista
 3. Oi mikä tilaisuus!! Uudelle ompelukoneelle olisi käyttöä täälläkin, varmasti ihana huristella tuolla :) Onnea!

  VastaaPoista
 4. No nyt pitää sanoa että VAUTSI mikä tilaisuus!:) tutunnäköisiä naisia kuvissa, teillä on ollut varmasti huikea päivä! Kyllä uudelle koneelle olis täälläkin käyttöä. Mielenkiinnolla odottelen teidän arvioita koneesta ja tietysti mitä ompeluita sieltä on tulossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika huikeaa, kiitos :) Mielessä on muutama työ hyödyntäen juuri noita tilkkuhommia. Sitten pääsee kone koetukselle!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hieno juttu! Onneksi olkoon! Varmasti hyvä kone ommella, ja hieno tyynyt jo takaisitkin. Jospa saisin itsekin ommeltua viikonloppuna, nimimerkillä itsekin ope, ja työt alkoivat tällä viikolla ;)

   Poista
 6. Kiitos itsellesikin mukavasta illasta. Oli ilo tutustua sinuun! Voi pääsisinpä minäkin jo tyypittämään konetta, mutta on vielä odotettava viikko kun se saapuu postin mukana työhuoneelleni. Sohvatyynysi ovat kauniit!

  Kauhistuin muuten, että oliko äitinikin mukana blogi-illassa (kaikki kunnia äidilleni), näytin nimittäin kuvassasi, tuossa pitsisessä kasvivärjätyssä ampiaispesämekossa, aivan äidiltäni. Hui! Mukavaa ja luovuuden täyteistä syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Oi ihanaa! Mahtavaa, että olet päässyt noin hienoon yhteistyöhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! On tosiaan kunnia tulla tähän kutsutuksi.

   Poista
 8. Olen tosi onnellinen teidän kaikkien puolesta, upea yhteistyökuvio! Mielenkiintoista kuulla sitten teidän käyttökokemuksia, vaikka uutta konetta en tarvitse itselleni nyt.

  VastaaPoista
 9. Huisia! Onnea hienosta mahdollisuudesta <3

  VastaaPoista