KÄYTTÖKOKEMUKSIA IMETYSVAATTEISTA (VIDEO)


Pötköteltiin sohvalla ja kamera sattui silmääni. Tartuin siihen ja päätin vähän kertoa käyttökokemuksia seitsemän kuukauden käytön jälkeen eräästä vaatteesta, joka on noussut suosikikseni. Video on kuvattu hieman väsyneissä tunnelmissa, sillä päivä oli todella täynnä ohjelmaa ja vauva valvotti aika lailla yöllä. Aamulla vein tytön ensin tanssitunnille, sitten sieltä koko perheellä lähdettiin ravintolaan juhlimaan merkkipäivää ja illansuussa tultiin kotiin. Koko päivä oikeastaan vietettiin tien päällä. Valitsin aamulla päälle jotain sellaista, joka mahdollistaisi helposti vauvan ruokinnan, mutta olisi sen verran juhlava että puolihameen ja korkkarien kanssa se menisi juhlissakin. 

Niin mikä se oli?

Mun valinta oli vesiputouspääntiellinen paita, johon olen ommellut imetysluukun. Paita ei näytä imetyspaidalta, mutta on sellainen. Oikeasti, kuinka paljon voi ottaa päähän se, että kaapissa on kahdenlaisia vaatteita: niitä jotka on tosi kivoja, mutta eivät sovellu imetyskäytössä ja niitä jotka ovat imetyspaitoja, mutta eivät sovellu sitten mitenkäänpäin muuhun tarkoitukseen? Yksi vaate onneksi muuttaa ton kuvion, sillä tämä alkukeväästä ommeltu valkoinen trikoopusero on näitä molempia. 


Kuvio tässä vaatteessa ei oo mikään mun lemppari, mutta oon alkanut tykkäämään siitä. Mikä ihme näissä kuviollisissa vaatteissa oikein on, että ei niitä osaa käyttää sitten millään? Oon tehnyt tämänkin vuoden puolella varmaan toistakymmentä vaatetta, jotka ovat päätyneet lopulta lahjoituksena jollekin toiselle, kun vaatekaapista eksyy päälle vaan ne samat tietyt jutut. Tosi ekologista ommella turhakkeita.. Onneksi voi tehdä sellasiikin, jotka on kivoja myös viikonkin päästä. Tää vaate kyllä on <3. No sillälailla. Mitä mieltä olitte videopostauksesta? Kaipaatteko tällaisia vai pysytelläänkö ihan kuvalinjalla? :) 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla facebookissa sekä instagramissa.

9 kommenttia

 1. Kiva video postaus :) Oon itekki kerännyt rohkeutta jo jonkun aikaa kokeilla video postausta. Jotenki mä en kestä omaa ääntä videolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Arvaa monta kertaa mä alotin tän videon ja joko Enni repi mun paidan alas, mä repesin tai muuten vaan kamera heilahti :D No nytpä on tehty. Siedätetään itseä vähäsen.

   Poista
 2. Hei oli tosi kiva postaus! :D Mä tykkäisin tehdä videopostauksia mutta oottelen uutta "masiinaa" millä sais hiukka parempilaatuista matskua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilin eka kännykällä, mutta päädyin sitten tuohon vähän kömpelöön järkkäriin... Siis ei muuten kömpelö, mutta painava se on.

   Poista
 3. Oi, tosi kaunis paita ja kuvio myös:) Eikä se tosiaan näytä imetyspaidalle. Omakohtaista kokemusta ei imetyspaidoista ole, ihan perustrikoopaidoilla menin, toki luukkusysteemi olisi varmasti helpottanut asiaa..:) aika vähän tuli raskausaikoina myös ostettua äitiysvaatteita, maha oli sen verran pieni, että paidoista kävi numeroa isommat mitä normaalisti. Muutamat hyvät äitiyshousut ostin, lempparit oli sellaiset superjoustavat farkut, joissa oli vyötärön sivuilla resorit. Pidin niitä pitkään raskausajan jälkeenkin. Tykkäsin tästä videopostauksesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla just noita äitiysvaatteita tuli tehtyä muutama, ne annoin sitten pois kun ei menneet kirppiksellä. Äitiyshousut oli kans isolla tuubilla muistaakseni henkkamaukasta. Tein myös ite, mutta pidin noista hm:n pilleistä eniten. Kiva kun tykkäsit!

   Poista
 4. Kivaa vaihtelua videopostaus ja tykkään (sekä videosta että paidasta)! Enpä ihan vielä ehkä itse uskaltaisi, en tiedä. Menisi taas uudelle henkilökohtaisuuden levelille, kai. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon joskus aiemminkin näitä tehnyt, mutta nyt pitkästä aikaa taas koitin uudelleen :)

   Poista
 5. Videopostaukset on välillä tosi kivoja :)

  VastaaPoista