NELIVUOTIASOtetaan yksi väärin kelloa katsova kotiäiti, kolme lasta ja yksi dippainssimies. Laitetaan ne kaikki samaan Toyota Versoon ja ajetaan kummitytön syntymäpäiville. Pimpotetaan ovikelloa, ihmetellään ajankohtaa ja opetellaan lukemaan tekstiviestit oikein seuraavalla kerralla. Jestas että hävetti mennä tuntia liian aikaisin juhliin! 

Meidät oli kutsuttu viettämään ystäväperheemme toisen lapsen (eli meidän kummitytön) syntymäpäiväjuhlia. Ilma oli mitä parhain, joten lapset viettivät pääosan ajasta ulkosalla. Onni on samanikäiset lapset, joten meille aikuisille jäi tällä kertaa helppo rooli istua ja vetää kahvia ja jätskikakkua. Muistan vielä elävästi miten kaksivuotiasta pitää vahtia kahvipöydässä haukan lailla. Kolmevuotias näyttää jo kasvaneen tästä vaiheesta yli. Onneksi. 

Ystäväperheemme koti on ihana, viihtyisä ja elämänmakuinen. Osalle teistä ehkä tuttuja maisemia? Hikiliikkujan Helin kanssa meillä onkin jo kahdenkymmenenneljän vuoden ystävyys takana. Me tapasimme ekaluokalla ensimmäistä kertaa. Muistan kuinka kipakka ystäväni jäi lähtemättömästi mieleeni kerran kun hän kerran sairastui kesken koulupäivän ja voi pahoin kenkääni koulun käytävällä. Viivottimen ja kynän kuvalla varustetusta violetista nahkakengästä ei ollut sen jälkeen enää mihinkään, mutta ystäviä olemme olleet ja tulemme olemaan aina. Meidät pyydettiin heidän esikoisensa kummeiksi neljä vuotta sitten, enkä epäröinyt hetkeäkään ettenkö olisi suostunut tehtävään. Upeaa on ollutkin seurata tätä kasvutarinaa. Nelinkertainen hurraahuuto ihanalle Hillalle <3.6 kommenttia

 1. Kiitos, että pääsitte osallistumaan tärkeään juhlaan! Lapset ehtivät leikkiä kunnolla kun tulitte ajoissa, eikä tarvinnut jännittää vieraiden saapumista! Kiitos aivan ihanista lahjoista! Kyllä nyt kelpaa mennä kerhoon!

  VastaaPoista
 2. :D Ha haa! Tulipa elävästi mieleeni, kun muutama vuosi sitten yksi kotiäiti, yksi hajamielinen työläisisä ja kolme lasta pakattiin Volkkariin ja ajettiin miehen kummipojan kihlajaisiin - kaksi tuntia etuajassa. Mies muisteli, että aika oli klo 16, vaikka kummipojan isä väitti puhelimessa sanoneensa klo 6.Sittenpä siinä kaksi tuntia seurattiin muina miehinä juhlien valmistelua. :D

  VastaaPoista
 3. Olit tehnyt ihanan repun kummitytölle :) oliko sulla jokin valmis kaava? Kiinnostais kokeilla tehä omalle tytölle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on Finlaysonin reppukaavalla tehty :) Löytyy googlaamalla! Kiitos kehuista :)

   Poista