PÄIVÄ PIIAN KANSSA

Joskus on tullut kyselyä, että miten minä saan päiväni kulumaan kotiäitinä kolmen lapsen kanssa. Tänään otin sitten kuvia parin tunnin välein, tai aina kun sattui ja tapahtui ja laitoin niitä instagramiin. Ehkä kävit jo ne katsomassa? Joka tapauksessa tässä postauksessa hypätään kolmen lapsen kotiädin saappaisiin ja eletään päivä minun matkassani. 


Päivä alkoi aamuseitsemältä, heräsin kerrankin ennen lapsia. Luksusta heräillä ilman kiirettä. Joskus näitäkin aamuja on! 


Aamupalat syötiin kaikessa rauhassa ja ysin aikaan alkoi pienin näyttää väsyneen merkkejä. Ensin laitoin pyykit koneeseen ja latasin tiskikoneen. Sitten isommat keskittyivät hamahelmijuttuihin, joten mulle jäi aikaa tarkistaa blogilistaani. Tutkailin netistä uusia vinkkejä vauvan ruokailuun. Suosittelen muuten tuota Foodievauva-blogia. Ihan mainio!


Sitten ruoanlaittoon. Kaivoin kaapista tän suikalointivempeleen, koska sillä tulee niin näppärästi erilaiset suikalelisukkeet tehtyä. Veitsellä olisi mennyt ikuisuus! Aikamoinen hakkeluskone toi kyllä on. Kaksi kertaa oon onnistunut tekemään jumalattoman vekin sormiini sillä. Tänään selvittiin haavoittumatta.


Ruoan ollessa uunissa paistumassa me tavattiin kummipojan perhe. He tulivat testaamaan meidän pomppulinnaa. Hengailtiin ulkona ja pyöräiltiin. Pari tuntia meni nopeasti!  Mä teen usein näin, että ruoka valmistuu uunissa pikku hiljaa hautumalla. Ei tarvitse päivystää hellan edessä ja voi samalla tehdä jotain ihan muuta. Vaikka ulkoilla.


Sain puhelun kaverilta ja juteltiin lapsista ja heidän kerhokäytöksestään. Soittelin kerhon ohjaajille myös ja kuulin vähän ikäviä uutisia lasten puuhasteluista. Kyllä sitä voi välillä olla niin pettynyt omien lasten touhuihin. Ei muuta taas kun keskustelua ja sääntöjen kertausta. 


Purin ärsytystä siivoukseen, mutta ärsyynnyin vähän lisää tästä matosta. On se niin nätti, mutta vitsi mikä nukka- ja lankamagneetti tämä on. Ompelijan perheessä täysin väärä valinta, sillä se kerää ihan kaiken irtopölyn. Päivittäin imuroitava, raivostuttava matto. Joutaa pois kun löydän tilalle paremman.


Vauva heräsi toisilta päikkäreiltä iloisena. Tästä ei voinut tulla kuin hyvälle tuulelle! Ihana iloinen vauva mulla on täällä hoidettavana vaikka hampaita pukkaa ja unetkin välillä risaiset. Näillä hymyillä jaksaa taas päivää eteenpäin.
Aina kun mua mietityttää suuresti joku juttu, turvaudun johonkin luovaan ja ajatuksia kokoavaan toimintaan. Niin nytkin. Inspiroiduin valtavasti Unikuun terapiahuoneessa nähdystä seinävaatteesta ja halusin heti kokeilla tehdä itse jotain samantyylistä. Tein pahvista kehykset ja pujottelin langat yli ja ali. Terapiaa! ja samalla muodikas seinävaate olohuoneen seinälle. Tästä tuli niin hyvä fiilis!


Kello yhdeksältä lapset hiljenivät ja itse vedin selälleni sohvalle. Tänään ei jaksa kyllä yhtään mitään muuta! 

Hyvää yötä!

Tykkäsitkö? Liity lukijaksi bloggerin kautta tai seuraa blogiani Bloglovinin avulla facebookissa sekä instagramissa

8 kommenttia

 1. Huh! Olettepa olleet ahkeria. Tuo sun naamakuva kertoo aika paljon väsymyksestä :/ Voimia arkeenne, ole armollinen itsellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Päivän yleisfiilis jäi kuitenkin ihan hyväksi :)

   Poista
 2. Niin saman kuuloinen päivä täällä. Suloinen vauva. Onneksi se sitten helpottaa, kun hampaat pääsevät esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihana kun kolmannen kohadalla nää tietää vaan vaiheiksi. Kylmät purulelut auttaa hyvin kutiseviin ikeniin. Niitä on pakkasessa jemmassa :)

   Poista
 3. Ihana tuo seinävaate :) ja pomppulinna vau :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kännyräpsäisy ei tee sille kyllä oikeutta. Värit on paljon nätimmät oikeasti. Oikea olohuoneen piristys :)

   Poista
 4. Kiva nähdä, mitä sun normipäivään kuuluu :)

  VastaaPoista
 5. Olipas mukava ja erilainen päivitys! Itsellä noista vuosista on jo aikaa, sillä esikoinen on jo kymmenen ja kuopus kahdeksan, mutta muistan, että päivät olivat tiiviitä. Molemmat olivat ihan rasavillejä, enkä saanut puoleen vuosikymmeneen tehtyä kunnolla käsitöitä ;)

  VastaaPoista