BLOGGERS' INSPIRATION DAY

Aamulla ei vielä ollut puhettakaan mistään chicistä, zenistä tai mistään fengshuin tasapainosta. Pienet lapset nimittäin pitävät välillä huolen siitä, ettei unet ole ihan kohdillaan. Kellon lähestyessä yhdeksää aloin kuitenkin valmistautumaan kivaan päivään. Tiesinhän, että saan viettää kerrankin omaa aikaa ihanien naisten seurassa Helsingissä. Ja niinhän siinä kävi, että en ehtinyt bussiin. Juoksin naapurikaupungin puolelle ja pääsin seuraavalla bussilla perille asti ihan ajoissa. Homma ei nyt ihan ole niin paha kuin miltä se kuulostaa. Vaikka silti kaksi kilometriä niillä mustilla rakkaimmilla nilkkureilla juosten ei ollut mikään ihan optimaalisin aloitus päivälle! 

Osallistuin myös Vagabondin pisteellä kenkä- ja laukkuaiheiseen kuvaukseen. Meillä oli mahdollisuus testailla ensi kesän valikoimaa ja mä nappasin testiin punaiset nahkaiset avokkaat ja mustan pyöreän mallisen nahkalaukun hapsuyksityiskohdilla. Lisäksi valokuvaajat ohjasi kuvaustilanteessa hyvin meitä taviksia kameran toisella puolella. En ole nähnyt lopullisia kuvia vielä, mutta katsellaan nyt hetki näitä Helin ja Sannan ottamia :)

.
Oli kyllä erityisen kivaa kierrellä pisteeltä toiselle. Vaikka alunperin mä olin ilmoittautunut Olympuksen valokuva-aiheiselle pisteelle, niin päädyin napsimaan ideoita myös muualta. Erityisesti Nelly.comin piste, jossa näki uusia trendejä sai mun mielenkiinnon. Ihastelin vaatteiden erikoisia leikkauksia ja kauhistelin joidenkin materiaaleja. Hapsulangasta neulottu neuletakki oli kuin suoraan yhdeksänkymmentäluvun ala-asteen maikan vaategarderobista. Jaiks... Sen sijaan tykkäsin ribbineuloksista ja meshistä yhdistettynä mattakankaisiin ja metallihohtoisista neuloksista. Ja ne nauhakiristykset ovat kans palanneet muotiin. Vaatii kyllä vähän totuttelua, vaikka imetyksessähän ne olis tosi kätevät... Paljon uusia ideoita siis vaateompeluun kertyi tältä pisteeltä.

Päästiin me porukalla kuviinkin, heh. Tässä Krista Luoman ottama kuva. Vasemmalla Heli (Hikiliikkuja), keskellä minä ja oikealla Sanna (Kototeko).Tällainen tapahtuma oli mulla ensimmäinen laatuaan ja suurin osa ajasta menikin ihmetellessä sekä ihmisiä että mahtavia tuote-esittelyjä. Näin monta tuttua bloggaria ja kyllä sitä tuntui että lenteli jotenkin puoli metriä lattiapintaa korkeammalla (skumpallahan tässä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa...) Sen verran hyvä fiilis oli viettää kivaa päivää kaverien kanssa. Varmasti ammennan tästä päivästä inspistä tuleviin postauksiin ihan roppakaupalla. Kiitos Inspiration dayn porukalle mahtavasta päivästä minun puolestani ja Helille ja Sannalle hyvistä keskusteluista. Näillä jaksetaan taas tätä arjen pyöritystä!

Ja hei, ihan unohdin. Arvonta on nyt suoritettu tyynyarvontapostauksen yhteydessä ja voittajaksi selviytyi kommentti numero 23, eli anna_s. Laittelen sulle sähköpostia asian tiimoilta!

6 kommenttia