NAISTENKAHVILAN NOSHKUTSUT


Meillä on täällä asuinseudulla tosi aktiivinen äitiporukka, joka tuntee toisensa jo vuosien takaa. Yhteistä historiaa on itse asiassa siitä asti, kun tänne muutin noin viisi vuotta sitten. Silloin menin noviisina äitinä ensimmäistä kertaa perhekahvilaan tutustumaan uusiin ihmisiin pienen 2kk ikäisen tyttövauvani kanssa. Porukka tuntui lämpimältä ja vastaanottavalta, joten sinne oli helppo mennä aina perjantaisin.

Tapa jatkui parin vuoden ajan, kunnes sitten alueelta päätettiin lopettaa nämä palvelut ja siirtää ne kauemmas toiseen kylään. Nyt välimatkaa on useampi kilometri, lapsia on enemmän ja aikaa vähemmän. Käynnit on harventuneet ja oikeastaan kokonaan minun osaltani loppuneet. Nykyisin tulee ehdittyä niin valitettavan harvoin perhekahviloimaan. 

kuvat Nosh organics

Pari kertaa vuodessa nämä samat naiset pitävät äitikahvilaa lähikoululla. Eilen lähtö meinasi ikävästi peruuntua, kun pienin veti illan nukkumaanmenorumban toistatuntiseksi. Puoli tuntia myöhässä ryntäsin paikalle, mutta en olisi jättänyt menemättä mistään hinnasta. Siellä nimittäin oli NOSH organicsin vaate-esittely! En ehtinyt ihan siihen esittelyosuuteen, mutta tein silti aika ison tilauksen tuotteista, joita olin katsellut jo aiemmin. Mukaan lähti pojalle pitkähihaista paitaa, pienimmälle bodeja ja isoimmalle kaunis tunika. Myös kahta eri kangasta ostin leggarien ompeluun.

Erityisen innolla odotan pienimmälle tilattuja bodeja. Niissä on tuplanapitus, jotta kasvunvaraa on reilusti. Kuosit on hillittyjä raitakankaita, jotta ne menevät monien alaosien kanssa. Tajusin nimittäin juuri, että kolmen lapsen vaatekulut ovat ihan järjettömät jos kaikkea ostaa mitä mieleen juolahtaa. Joku tolkku on pakko tähän lastenvaateharrastukseen nyt saada. Aina ei vaan voi saada sitä kaikkea mitä haluaa... 

Tykkäsitkö? Liity lukijaksi bloggerin kautta tai seuraa blogiani Bloglovinin avulla facebookissa sekä instagramissa.

4 kommenttia

 1. Minä olen tajunnut saman neljän lapsen äitinä. Huh, rahaa saa menemään just niin paljon kuin kehtaa laittaa.

  Mitenhän sitä itse sais pidettyä ostoslistan maltillisena, jos joku täällä syrjässä järjestäisi Nosh-kutsut? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosh-kutsut on kyllä paha. Jos ei löydy mitään valmisvaatetta ostettavana niin kangaslistaa löytyykin sitten senkin edestä. Joku saldohälytin :D (eli mies mukaan?)

   Poista
 2. Nosh on kyllä niiin <3. Mulla oli yhdet Nosh-kutsut kerran, mutta tilasin vain kankaita. Vaikka Noshin vaatteet onkin pitkäikäisiä, niin silti se hinta kirpaisee. (Muka) halvemmalla pääsee tekemällä itse. Vaan paljonkohan on kaikki hamstratut kankaat maksaneet ja tuolla ne käyttämättöminä lojuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se just kun nytkin mietin että ehdinkö ja jaksanko ommella. Siksi tilasin valmista tällä kertaa (toki niitä kankaitakin...) :)

   Poista