JOULUKORTTIKUVAUKSISSAMeillä on ollut tänä aamuna hulvattomat puoli tuntia, kun koitettiin saada lapset samaan kuvaan joulukortteja varten. Halusimme tänäkin vuonna teettää kortit lasten kuvista. Nyt joukossa on yksi tonttu enemmän kuin vuosi sitten. Kattokaa nyt mikä mussukka!

Blogin teemaan eli elämään käsityön ympärillä sopii hyvin, että lapset on kuvattu mummin, mumman tai minun tekemissä vaatteissa. On mummin ompelemaa mekkoa, minun neulomaa ja ompelemaa villakerrastoa. Mumma on tehnyt pojan päällä olevan raitaneuleen. Ulkona oli aika viileä ilma, mutta näissä kyllä tarkeni! Ulkokuvat on vaihtelua edellisvuosien sisäkuviin. Kuvauspaikkana toimii takapihan leikkimökin pohja. Toin kuvaan lisää elementtejä laittamalla kanervia lasten ympärille. Kuvaa muokkasin vähän talvisemmaksi sävyltään ja korostin jouluisen punaista. Pienillä jutuilla kivaa joulutunnelmaa, vaikka kuva onkin otettu marraskuussa. 

Tällaiset siis lähtevät postiin pian ilahduttamaan kauempanakin asuvia sukulaisia. Tiedän varsinkin mummini odottavan näitä kuvia innolla!

ps. Mulla on työn alla niin villasukkaa kuin kelsitakkiakin. Kaikenlaista hauskaa siis tulossa loppuviikon postauksiin mikäli ehdin surruutella ne valmiiksi.  

12 kommenttia