VUODEN TEEMA: KAAVAKESKIVIIKKO

Muistatteko tämän postauksen? Se oli alkusysäys ajatukseen tämän vuoden teemaksi. Olen päättänyt, että nyt annetaan mahdollisuus kaavafirmoille ja kokeillaan kepillä jäätä josko jostain löytyisi se uusi lempparikaava. Kaikki kunnia kotimaisille kaavalehdille, mutta haluan jotain muuta. Jotain mikä säväyttää, sopii duuniin ja on kuin mulle tehty ja omaa tyyliä. Ulkomaisista blogeista voi vain kuolaten katsoa minkälaisia  luomuksia porukka tekee Voguen tai vaikka McCall´sin kaavoilla. Minäkin haluun! Tästä eteenpäin siis mennään joka kuukausi uuden kaavan voimin eteenpäin. Jotta osaatte oikeana päivänä tulla paikalle katsomaan, niin kuukauden viimeinen keskiviikko on aina postauspäivä kaavantestaushaasteelleni. Aina samalla ilmoitan, mikä kaava tulee olemaan seuraavan kuun haastekaava. Mukaan saa siis lähteä jos joku kokee idean omakseen :) Onhan kivempi vertailla ajatuksia jos teillä on omakohtaista kokemusta asiasta. Laitan siitä blogin yläpalkkiin vielä erikseen linkin, jonne kokoan kaikki ilmestyneet jutut kuukausittain. 

Olen tästä haasteestani itse aika innoissani. Todettakoon, että tämä koskee nyt sitten vain naistenvaatekaavoja. Ei lasten, eikä miesten, mutta asusteita saattaa olla mukana. Blogin kantava ideahan on tuoda meille naisille ideoita omaan pukeutumiseen ja tyyliin. 

Mitäs sanotte? Kuka on mukana katsastamassa kaavatarjontaa kanssani tänä vuonna? :) 

26 kommenttia

 1. Mahtavaa!! Erityisesti tykkään "työkelpoisten" kaavojen etsimisestä!
  Itse seuraan sivusta kohtapuoliin saapuvan perheenlisäyksen vuoksi, mutta sitäkin suuremmalla innolla ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea tulevasta perheenlisäyksestä :) Ja kiva kun seuraat projektia mukana.

   Poista
 2. Mahtava juttu! Selailen aika usein kaavoja PatternReview-sivustolta, ja muutaman kaavan olen sieltä tilannutkin.(löytyy niin paperi kuin pdf-versioita) Siellä on kaavojen yhteydessä lukijoiden arvosteluja, jotka tulee kyllä aina luettua! Mielenkiinnolla seurailen, minkälaisia kaavakokeiluja tulossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin heti kurkkaamassa tuota sivustoa. Mielenkiintoinen! Sinulta saa aina niin hyviä vinkkejä, joten kiitos tästäkin :)

   Poista
 3. Mahtava juttu! Haasteeseen voi varmaan osallistua kuukausi kerrallaan, jos testattava kaava vaikuttaa sellaiselta että iskee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Ja voi vain katsella mitä muut tekevät ja kommentoida silti. Jännä nähdä mitä tästä haasteesta tulee :)

   Poista
 4. Mahtavaa! Todellakin messissä, jos vaan valitut kaavat passaa yhtään mun kropalle/ tyyli(ttömyytee)n.

  VastaaPoista
 5. Joo joo mäki haluun!!! :D En ole itselle tehnyt enimmäkseen just siitä syystä et mikään kaava ei sytytä tarpeeksi! Mä oon huono selailemaan joten tämä teema tulee just hyvään saumaan (eheh)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti löytäisin oikein hyviä. Sehän siinä just on ku ei tiedä ennenku tilaa :D no katotaan mitä niistä tulee :)

   Poista
 6. Kiinnostava postaussarja luvassa, seuraan mielenkiinnolla. Ja saatanpa lähteä mukaankin joku kuukausi, jos valittu kaava on yhtään mun mieleen :)

  VastaaPoista
 7. Kiva idea! Saatan lähteä joku kerta mukaan mikäli ehdolla muitakin ku pdf-kaavoja (minusta pitäis tarjota aina mahdollisuus myös kaavan tilaamiseen valmiina). En viitsis kirjastoon lähtee tulosteleen kymmeniä sivuja. Kotona ei siis oo tulostinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulee muitakin :) Itsekään ole niin sen teippailun ystävä :D

   Poista
 8. Odotan mielenkiinnolla! Itselleni nuo kaavat ovat täysin vieraita :)

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa, rukouksiini on vastattu! Jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan mitä on luvassa! Kaava-asiat kun ovat tällä hetkellä se mun "kuuma peruna", joten taustajoukoissa ollaan :)

  VastaaPoista
 10. Kerran jo tänne vastasinkin, mutta eipä syystä tai toisesta ole viesti perille päässyt.
  Mutta asiaan. Kaavat ovat mielenkiintoisia ja kaiken a ja o, jotta saa käyttökelpoisia vaatteita. Mukana niiltä osin, kun ennätän ja kaava on sopiva. Saatanpa yhdistää tämän ja oman blogin haasteen aina välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans sun haastetta seuraan mielenkiinnolla :) Ja osallistun jos sattuu sopiva väri kohdalle.

   Poista
 11. Seuraan mielenkiinnolla! Osallistun, jos sen kuukauden kaava iskee :)

  VastaaPoista
 12. Tämä on mielenkiintoinen! Jos sattuu sopiva kaava, osallistun mielelläni.

  VastaaPoista
 13. Kiva idea! Mielenkiinnolla seuraan mitä on tulossa :)

  VastaaPoista