HÄÄVIERAAN JUHLALOOK
Eilen vihdoin pääsin niihin iltajuhliin, joista olen tässä jo useaan otteeseen maininnut. Pukukoodissa mainintana ollut smokki rajasi hieman asumahdollisuuksia ja päädyinkin tekemään juhlavan, mutta simppelin pitkän iltamekon.

Tekemäni puku toimi loistavasti illan aikana ja siinä oli mukava olla. Kuvissa ei näy, mutta jalassa oli Gaborin mustat avokkaat. Luottokengät antoivat jaloille armoa, eivätkä korosta huolimatta tuntuneet jaloissa. Asusteiksi valikoitui roikkuvat korvikset ja käsikoru. Hiukset päätin slimmata ja käänsin latvan edestä ulospäin. Juhlameikki oli hillitty, kuten tyyliini kuuluu. Kiitos teiltä tulleista kivoista vinkeistä edellisen asupostauksen yhteydessä, niistä oli paljon hyötyä!

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Piia

7 kommenttia

 1. Wau, mikä kaunotar! Kaikki kyllä sopii minun silmään todella hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Tyylikästä. Kauniit korut ja hieno kampaus!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, näytät todella upealle! Hiusten ja mekon väri toimii niin täydellisesti yhteen!

  VastaaPoista
 4. Onpa upea lookki. Samaa mieltä edellisten kanssa. Hiukset ja puvun väri on kuin tehty toisilleen ja päästä varpaisiin asun linjat on kohdillaan. Muutenkin just sopivasti asustetta mun makuun. Ja pukuhan istuu kuin hanska!

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon! Mielestäni sopi myös hyvin yhteen, tosin meikkiähän tämä vaati ihan superpaljon toimiakseen :D Ilta oli kyllä mahtavan hauska. En muista koska olisin nauttinut näin paljon kavereiden seurasta :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis! Ihan linnanjuhlafiilistä.

  VastaaPoista