HELMIKUUN KOOSTE
Kuulemma Leo Messillä on aina tehokkaat helmikuut. Silloin tehdään eniten maaleja. Entäpä minä sen sijaan? Olen tehnyt paljon metatyöksikin sanottua ajatustyötä. Olen hankkinut ja etsinyt materiaaleja, kuositellut kaavoja ja suunnitellut tulevia töitä. Olen yrittänyt pitää koko ajan mielessä sen, että vaatteet tulisivat oikeaan käyttöön eikä niitä tehtäisi vain tekemisen vuoksi. Ompeluharrastaminen on ihanaa ja luovaa ja tulokset näkee nopeasti. Olen ommellut vain kourallisen juttuja, mutta ne ovat sitäkin laadukkaampia. 

Uskotteko jos sanon, että siitä huolimatta huomasin eilen ajattelevani, ettei minulla ole mitään päälle pantavaa. Mulla on paljon ihania vaatteita, mutta joko sää pilaa asusuunnitelmani tai sitten ne ovat likaisena odottamassa, että joku pesisi ne... Mulla on liian vähän vaatteita. Varsinkin sellaisia keväisiä, joita tekisi mieli pukea päälle kun aurinko paistaa ja jäät sulavat pihalaatoituksen päällä. Uskomatonta! Juuri kun luulin olevani niskan päällä tän tyyliasian suhteen. Niinpä sorruin ostamaan yhdet farkut. Ne ovat siniset stretchfarkut, kireät ja pillilahkeiset. Vaikka puuvillaiset kapeat siniset farkut ovatkin yhdet tän kevään suosikeistani, niin kaipasin niiden rinnalle todella joustavia housuja. Koska en ole MISTÄÄN löytänyt pestyä farkkukangasta jossa olisi puuvillan rinnalla jotain tekokuitua ja lycraa, en ole myöskään voinut niitä valmistaa. Siksi yksi vaatehankintakin on tullut tehtyä helmikuun aikana. 

Toinen ajatuksia hämmentävä juttu on siirtyminen käyttämään yhä enemmän instagramia facebookin sijaan. Ajatushan ei ole mikään uusi. Oon pyöritellyt sitä useampaan otteeseen jo viime vuonna, jolloin pidin kuukauden mittaisen tauon Facesta, koska se tuntui vievän liikaa aikaa. Nyt viikko sitten tein saman jutun, aloitin facepaaston enkä ole totta puhuakseni kaivannut takaisin. Sen sijaan olen ulkoillut joka aamu tunnin, lopettanut kahvinjuonnin ja keskittynyt neulomiseen. Ja joka päivä katson ikkunasta ulos, huomaan siellä auringon paistavan ja ajattelen, että päivä on joka päivä uusi. 

Näissä tunnelmissa maaliskuulle! 

Piia 

5 kommenttia

 1. Olen täysin samoilla linjoilla:) Suunnitteluun ja laatuun kannattaa panostaa. Minun mielestä sinulla on ollut kyllä varsin tehokas kuukausi, siellähän on syntynyt monta upeaa vaatetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun kollaasina sitä katsoo niin onhan se viitisen juttua kyllä paljon, vaikka aluksi ajattelin ettei se ole mitään. Hyvä näin :)

   Poista
 2. Tosi tyylikkäitä ja laadukkaita juttuja olet ommellut - kyllä laatu korvaa määrän! Ja jos joka kuukausi tekisi hirveän määrän vaatetta, niin äkkiä täyttyisi vaatekaappi turhistakin jutuista. Itse en helmikuussa saanut aikaiseksi kuin yhden mekon sporty shape-kaavalla. Nyt maaliskuussa onneksi helpottaa töiden kanssa, joten lisääntyneestä vapaa-ajasta tulee varmasti käytettyä iso siivu ompeluun :)
  ps. Olen maailman surkein ja laiskin kommentoija blogeissa, mutta luen joka postauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina <3 Olen ehdottomasti samaa mieltä. Kukin harrastaa toki tavallaan, mutta tämä tapa sopii minulle parhaiten.

   Eikä se mitään, kun ei kommenttia jätä, mutta mukavalta se aina tuntuu :)

   Poista
 3. Minä rakastan koosteita :D. Vaikka käynkin kaikki postaukset ja työt erikseen lukemassa/katsomassa, niin koosteita katsomalla pääsee vielä syvemmälle toisen tyyliin. Facebook on aikasyöppöjen ykkönen. Ei sinne tarvitse kuin olevinaan mennä linkkaamaan joku juttu, niin huomaa tunnin päästä istuneensa lukemassa ja katselemassa paljon muutakin. Minulla on säännöllisesti pidempiäkin some-taukoja ja sitä huomaa ehtivänsä tekemään paljon enemmän kaikkea.

  VastaaPoista