PIKKUNAISEN TRENSSI


Mä laitan tällaisen pikavilautuksen nyt lapsen vaatteesta, kun en itselle saanut trenssiä aikaiseksi tänä keväänä. Sori! Paljoakaan eroa ei kuitenkaan aikuisen ja lapsen trensseissä edes ole. Malli on hyvin klassinen ja perinteinen. Naisille toki tulisi muotolaskos myös eteen istuvuutta tuomaan. Pikkutytön suoran mallinen kroppa ei sellaisia kaipaa. 

 Tämä on mun lempikuva näistä kaikista. Vaikkei pastelliset sävyt niin mun juttu olekaan, niin meidän neidille ne sopivat kyllä äärimmäisen hyvin!Kuvissa oleva vaaleanpunainen trenssi on kokoa 116 ja tein sen ohuesta ulkovaatekankaasta ja vuoritin Annakabazaarista ostamastani kivalla puuvillakankaalla. Taakse laitoin heijastinkankaasta leikatun sydänaplikaation. Tuo sitten turvaa vaikka kevättä kohtihan tässä mennään ja valon voi iltaisin tuntea vielä kuuden aikaan. 

Ihan helppo projekti ei ollut, sillä mulla meni aikaa hyvin paljon pieniin pikkutarkkoihin nypräyksiin kuten kaulusten hiuslaskoksiin ja taskuihin. Lainahusqvarna ompeli tällä kertaa napinlävet äärimmäisen hyvin. Olen paininut automaattisen napinläven kanssa koko tämän vuoden. Välillä se onnistuu ja välillä taas ei. En oikein ole sen kanssa päässyt sinuiksi. Muuten takin ompelu sujui jouhevasti, ja nautin tosi paljon tän tekemisestä suuresta työmäärästä huolimatta. En vaan ehkä ikinä opi, että parinkymmenen tunnin työtä ei kannata alkaa tekemään kiireessä vaan nauttien. Mutta kun on kärsimätön luonne niin pakko saada valmiiksi ennen kuin voi mitään muuta edes harkita :D

Kiva kun luit postauksen ja tervetuloa uusille lukijoille <3 Ensi kerralla palataan taas naisten juttuihin. 

14 kommenttia

 1. Siis apua miten ihana ♡ Jospa itsekin joku päivä osaisi tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan huikea ompelus! Todella upeasti oot saanut tehtyä saumat ja tikkaukset haastavaan materiaaliin. Hiuslaskokset kauluksessa ovat ihana yksityiskohta.

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin kaunis takki. Niin paljon näyttäviä yksityiskohtia. Voisin haluta itselleni ihan samanlaisen. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Kauluksen yksityiskohdat pisti heti silmään :)

  VastaaPoista
 5. Niiiin nätti! Oi tällaisen teen joskus vielä omallekin muruselle :) Nyt jos ehtisi kevääksi söpöstelyhaalarin tehdä, niin hyvä.

  VastaaPoista
 6. Ihana takki ja ihanat kuvat. Omien lasten pinna vaatemallekiineina ei ole pisimmästä päästä ja aina vähän sattuman kauppaa millaisia kuvia kulloinkin saa napsittua. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi natti! Tuo helma erityisesti on tosi ihana! To do -listalle :)

  VastaaPoista
 8. Tämä on kyllä yksi kauneimmista takeista, mitä olen nähnyt, aivan ihana!

  VastaaPoista
 9. Ohhoh, mitähän tähän nyt sanoisi?! Kerrassaan ihastuttava takki! Niin siistin näköistä jälkeä, upeita yksityiskohtia ja vuorikangaskin täydellinen valinta! Löytyykö kaupoista edes näin kaunista takkia, tuskin. Tai jos löytyy, niin hintaa on sen verran, etten raaskisi ostaa:) Se on niin huippua, kun osaa itse ommella:) Tyylikäs tyttö, aivan kuten äitinsäkin:)

  VastaaPoista
 10. Oi, on muuten todella kaunis takki! Ihanasti tyttömäisyyttä ja tyylikkyyttä.

  VastaaPoista
 11. Ihana takki ja tyttö! Tosi tyylikäs on. Kyllä nyt sopii neidille kevään tulla. Minäkin haaveilen omasta trenssistä, mutta ehkä tylsän beigenä kumminkin ja ilman rypytyksiä :)

  VastaaPoista