"GALERIAS MADRID" - KANGASKEIDAS FUENGIROLAN YTIMESSÄ

Matkavinkkisarjan toinen osa näkee päivänvalon melkein heti edellisen perään. Mitäpä muuta tekemistä mulla täällä lomalla olisikaan iltaisin, kuin fiilistellä lomatunnelmia käsityöihmisen vinkkelistä... Edellisen osan löydät tästä (<klik)

Los Bolichesista eteenpäin junalla mentäessä päädytään Fuengirolaan. Tämä paikka on tunnettu rantaelämästä pitävien keskuudessa, mutta itse menin sinne ihan muissa tarkoituksissa. Olin bongannut netistä vinkin lähes juna-aseman vieressä sijaitsevasta Galerias Madrid -kangaskaupasta. Tältä yritykseltä löytyi myös facesivut. Tarkka osoite on Calle Hermanos Pinzon 2. Kaupassa myydään laajalti erilaisia puuvilla- ja puuvillasekoitekankaita. Trikoita täältä on turha etsiä, mutta aikuiseen makuun luulisi valikoimaa löytyvän. Uskoisin myös tilkkuilijoiden kiinnostuvan tästä. Hintataso oli varsin kohtuullinen. Esimerkiksi ostamani puuvillapopliini maksoi 16,35 € per metri (150 cm leveä). Suorastaan ihan älyttömänkin halvalla olisi kangasta voinut itselleen hamstrata, sillä tarjouksessa oli napakoita puuvilloja hintaan 2,99€ per metri!

Nyt tajuan miksi tykkään katsella paikallisten tyyliä. Ihailen sitä, miten naiset pukeutuvat kauniisiin paitoihin ja hameisiin tai tyylikkäisiin housuihin. Oma turistityylini tuntuu naurettavan käytännölliseltä heihin verrattuna. Eikä kukaan kaupungilla tunnu ajattelevan sitä hienosteluna, että puetaan jotain muuta päälle kuin trikoota päästä varpaisiin. Espanjalaisille se tuntuu olevan ihan luontevaa. Sen takia nyt ymmärrän miksi kaupan valikoimassakaan trikoota ei löydy ja miten Suomessa sitä taas myydään pilvin pimein. Asiakaskunta sen varmasti määrittää.


Nämä ohuet ja pehmeät valkopilkulliset puuvillat houkuttelivat kovasti, sillä ne oli järjestetty nätisti sateenkaaren sävyihin. Muutenkin esillepano oli kauniisti toteutettu. Myyjiä oli liikkeessä kaksi ja asiakkaita oli mukavasti. Palvelua sai myös englanniksi, mutta varmempi kieli olisi tietysti espanja. Nyt kaduttaa etten aloittanut sen opiskelua lukiossa kun oli mahdollisuus. 
Olisihan tuolta tarttunut mukaan yhtä ja toistakin kaunista kuosia. Värikylläinen valikoima oli kaunis ja houkutteli kyllä tekemään ostoksia budjetin paukkuessa. Saapa nähdä, mitä minä teen ostamastani puuvillasta...

6 kommenttia

 1. Kauniita kankaita! Suomi on kyl taatusti planeettamme arkisin maa. Ilo irti, jos dresscode sallii juhliinkin arkipukeutumisen... huoh. Mistähän moinen juontaakin juurensa. Jännä ilmiö sinänsä. Itse muistan aikanaan Ranskassa asuessani olleeni alkuun täysin pöyristynyt siitä kun kaikki pukeutuivat arkenakin kuin juhlaan. itselle sopii tyyliksi jotain siltä väliltä. Mut kiinnostavia kyl nää kulttuuriset erot aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on juhliin arkipukeutumismahdollisuus on älytön! Murr!

   Poista
  2. No niin on! Onneksi taitaa kuitenki olla vaan vähemmistön "päähänpisto".

   Poista
 2. Nyt ymmärrän, miksi monet tilkkuilijat käyvät tuolla ostoksilla. :) Ihania värejä! Kuin irtokarkkikauppa!

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä! Noinkohan osaisin itse ompelussa käyttää, Sannankin mainitseman arki-suomalaisuuden vuoksi :D

  VastaaPoista