HOLA!

Terkut Espanjasta! Tulimme tänne viikko sitten lomailemaan. Siltä se on myös tuntunut, stressitasot ovat laskeneet ja akkuja on ihana latailla auringon paisteessa. Tuulisina päivinä olen pitänyt ompelemaani parkatakkia suojana. Se ei ole liian kuuma ja menee pieneen tilaan vaikka reppuun päivämatkoilla. Kevyen sateen kestäväkin se on näköjään on! Tuli sekin ominaisuus testattua yhtenä päivänä.

Kynähame pääsi tänään jopa rantakäyttöön, kun päätimme suunnata läheiselle playalle päivänviettoon. Jotenkin erityisesti fiilistelen edelleen näitä viimeisimpiä ompeluksia sillä ne ovat olleet ykkössuosikkejani matkalle valituista vaatteista. Mukana on myös paljon muitakin omatekemiä kesävaatteita. El corte ingles -kauppakeskuksesta löysin myös muutaman topin, joiden värit sopivat ihan täydellisesti mun sävyihin ja muihin vaatteisiin. Sellasia avainvaatteita (key item), jotka sopivat kaiken kanssa tarvitaan aina. Niitä en ehtinyt tekemään ennen matkaa, mutta onneksi paikallinen kauppa sitten pelasti.

ps. Parasta lomatekemistä lapsien leikkejä vahtiessa on neulominen. Kyselin eräässä faceryhmässä vinkkejä Fuengirolan lanka- ja ompelutarvikekaupoista. Löysinkin vihjeiden perusteella yhden jonka kävinkin jo tarkistamassa. Mukaan tarttui muutama kerä lankaa ja puikot. Näistä olisikin tarkoitus tehdä loman aikana itselle lomaneule :) 5 kommenttia