LETTIKIRJAN MUKAAN

Huonojen tukkapäivien pelastus? Pipo ei aina ole vaihtoehto, sisätiloissa varsinkaan. Tarvitaan kivoja kuvia ja motivoitunut viisvee, sekä pitkillä hermoilla varustettu äiti. Hyvät ohjeet eivät myöskään ole turha keksintö. Onneksi meidän kerhoaamut on pelastanut viimeviikkoina Isin ja tyttöjen lettikirja.


Joulupukin kontista meille saapunut opus on pelastanut minut monelta pulalta. Tilaajan pyynnöt Frozen-leteistä ja sydänponnareista on saatu täytettyä, vaikka minua ei ole varustettu millään kampaajataidoilla. Ohjeita seuraamalla syntyy kivannäköisiä kampauksia moniin tilanteisiin. En lähde kopioimaan kirjan ohjeita tähän kuvina sen tarkemmin, mutta suosittelen valtavasti sen hankkimista. Kirjoittajien pitämä blogi on myös hyvä tallettaa kirjanmerkkeihin, jos itse opus uupuu kirjahyllystä.

 

 kuva: Kustantamo S & SYksisarvismekon kaveriksi neitimme valitsi sydänletin. Sellaisesta en ollut ikinä kuullutkaan, mutta niin vaan sekin saatiin päähän tehtyä. Haasteeksi muodostuu tytön hiusten pituus, joka juuri olkapäille. Toinen pulma muodostuu ylipitkäksi hurastaneesta otsatukasta. Jos pinneille kaipaa vaihtoehtoa, niin ylhäältä alkava ranskanletti toimii hyvin pitämään otsahiukset poissa silmiltä. 

Loppuun voikin vähän pelleillä siskon kanssa. Hänen hiuksissa taitaa olla vielä aika paljon kasvamisen varaa...


ps. Huomasin, että samoilta tekijöiltä olisi tulossa uusi lettikirja tänä vuonna. Kirjan nimi on Lettikirja - bileet. Vähän jäi epäselväksi onko kirja jo tullut vai tulossa, kun kuvaa siitä ei vielä ole julkaistu. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tätä toista osaa.

4 kommenttia

  1. Meilläkin on tykätty tuosta kirjasta. Välillä minä teen tytölle ja välillä hän minulle. Oletkos kokeillut tehdä itsellesi? Mulla ei oikein kädet vielä "taivu" omien hiusten letittämiseen. Tai siis perusletit toki onnistuu, mutta haastavammat ei.

    VastaaPoista
  2. No nyt on sivu uudistunut! Raikkaalta näyttää! :)

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa tosi hyvälle kirjalle! Pari viikkoa sitten kävin tytön kanssa lettikirjaostoksilla. Myyjä toi muutamia vaihtoehtoja, ja olin jo melkein kassalla tuon isin ja tyttöjen lettikirjan kanssa, mutta toi sitten vielä Frozen-lettikirjan näytille. Noh, voi arvata, minkä kirjan tyttö halusi..:D Olen kyllä tosi huono tekemään lettejä. Yritin epätoivoisesti seurata kirjan ohjeita, kun tyttö selaili samalla kirjaa ja pää heilui puolelta toiselle..Yritän myöhemmin uudestaan:)

    VastaaPoista