OMMELTUA KOOSSA 80


Nuorimmaisen vaatevarasto näytti vielä vähän aikaa sitten surkealta. Muutama kiva juttu, mutta pääosin nuhjaantuneita koon 68-74 vaatteita. Olen tehnyt hänelle niin vähän vaatteita verrattuna aiempiin lapsiin, että olikin jo aika ottaa kiinni.Noshin ihanat neulokset inspiroivat suloisiin vauvanvaatteisiin. Saanhan kutsua tuota reilun vuoden ikäistä taaperoani vielä vauvaksi? Ainakin vielä rintamaitokin maistuu ja koska kärsin valtavasta viimeisen vauvan syndroomasta, en ihan heti ole päästämässä häntä isojen tyttöjen vaatteisiin. Body kuuluu edelleen meidän vaatevalikoimaan. Tämä on tehty kisuliinin kaavalla. Kokeilin myös hauskaa Funny Sleeves -paitaa. Tein pienimmällä koolla (86), mutta on kyllä naftia mitoitusta. Vastaa mielestäni 80. 

Hupparitakki on uusimman ottobre kidsin hupparikaavalla (koko 80) tehty. Ihan loistava istuvuus ja suloinen tuo kaarrettu helma! Tein sellaisia vaatteita mitkä menevät yhdisteltynä toisiinsa. Mikään ei särje minun silmiäni enempää kuin väärät yhdistelmät. Joku estetiikan esitaju mullakin on, sillä sävyt on minulle niin tärkeitä. Suosittelen ihan ehdottoman lämpimästi värianalyysia, mutta jos ei sellaiseen ole mahdollisuutta niin katsomaan omaa värimaailmaa peilistä. Seuraavaksi kannattaa katsoa omia lapsia myös sillä ajatuksella, miten vaaleita tai tummia he ovat. Minkä sävyinen iho on ja silmien väri? Mulla on tälleen tosi skandinaavisen vaaleat lapset, joten kyllä ne vaaleat sävyt vaan toimivat näilläkin parhaiten. Ihanan hempeät trikoot ovat muuten luomupuuvillaisia. Kyllä on ikiliikkujan tavoin etenevästä lapsesta vaikea saada kuvia myös ulkona. Toivottavasti näistä vähän tärähtäneistä kuvista saa selkoa? Housut on suloiset baggymalliset ja tehty Noshin kaavalla (koko 80). Neuletakki löytyykin pari postausta taaksepäin. 

Kaunista viikonloppua! 

PS. Vielä ehtii osallistua puutarha-aiheiseen arvontaan :

9 kommenttia

 1. Kauniita vaatteita ja niin suloinen typy!

  Mä olen kovasti yrittänyt pohtia, mikä on se jokin, joka tekee mielessäni pienen eron siihen, mitkä värit sopivat tytöillemme. Heillä on ihan samanväriset silmät, hiukset ja iho, mutta silti yhdistän esimerkiksi hieman murretun, lämpimän violetin kuopukseen ja sitruunankeltaisen esikoiseen. Esikoinen on myös se, jolle voisin pukea päälle hempeän vaalean kukkamekon, mutta kuopuksen näkisin ennemmin farkkumekossa. Tuntuu, että aika paljon mielikuvia ja alitajuisia päätelmiä tekee myös sen perusteella, millainen on lapsen luonne. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten huikean ihania vaatteita ja kuvia! Pieni neito on niin kovin herttainen.

  VastaaPoista
 3. Niin ihanan hempeää kaikki <3 Tuo hihajuttu on kiva yksityiskohta, ja huppari tosi kiva, tuota uusinta lehteä mulla ei vielä ookkaan. Ja hei, mä kutsun eilen 2v täyttänyttä vauvaksi ja eilen mietin pitääkö lopettaa. Mut kun se on niinkuin lempinimi! :)

  VastaaPoista
 4. Suloisen söpösiä kamppeita! Niin mukavasti kaikki sointuvat toisiinsa. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi suloisia vaatteita kaikki! Huppari on aivan ihana! Tuo neuletakki tuo kivaa kontrastia vaaleisiin sävyihin. Turkoosi on siitä jännä väri että se sopii sekä tummille että vaaleille. Meilläkin on lapset ja etenkin tyttö hyvin vaaleita. Pikkuisen punapigmenttiä tukassa molemmilla. Onkin ollut jännä miettiä heille värejä, kun ovat väritykseltään ihan erilaisia kuin itse olen. Meidän tytölle kans sopii ihanasti pehmeät pastellisävyt, mut myös sininen ja se turkoosi. Täällä juuri paininjalan alla vaatetta pikkutypylle. Taitaa vaan kuvausilmoihin tulla nyt vähän taukoa...

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihania vaatteita! Olen kyllä huono suunnittelemaan värejä, aina tartun kauneimpaan kankaaseen miettimättä asiaa sen enempää :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos superisti kaikille (vastaan näin yhteisesti) :) Olette huippuja. Näistä vaatteista tuli itsellekin tosi hyvä mieli. Kerrankin jaksoin kunnolla panostaa ja mätsätä yhteen. Helppoa se kuitenkin tavallaan oli, koska kun tilasi köntän kankaita noshilta, niin pystyi jo arvaamaan että ne sopii hyvin toisiinsa. Se on hyvä juttu.

  VastaaPoista
 8. Kauniin hempeä setti! Nämä sävyt sopiikin teidän typsylle upeasti. Noshin kankaissa parhautta onkin yhdisteltävyys:)

  VastaaPoista