PIHAPIKNIK JA OMPELUMANIA


Suunnilleen vuosi sitten harmittelin täällä blogissakin, miten umpisurkea raparperipuska meillä on. Syyllinen löytyi peiliin katsomalla. Olin ilmeisesti kuvitellut meidän pihan kasvien elävän pyhällä hengellä. 

Viime syksynä annoin puskalle kunnolla potkua. Sekoitin mullan sekaan paljon pudonneita lehtiä ja lannoitetta. Talvi oli aikamoinen pakkasineen ja lunta oli vähemmän kuin edellisinä vuosina. Olin ihan varma, ettei puutarhasta nouse ainakaan se raparperi.
Muutama iso varsi napattiin lasten kanssa ja tehtiin kesän ensimmäinen rapsupiirakka. Ohje on minun luotto-ohjeeni. Kirjoittelin sen viime kesänä tänne blogiinkin. Vanha juttu on luettavissa täällä.
Kivan pihapiknikin jälkeen alkoikin sataa. Ja sitä sadetta on nyt jatkunut ja jatkunut. Koskahan kesäkelit taas saapuvat? 

ps. Pitkän hiljaiselon jälkeen löysin jälleen ompelukipinän. Edellisessä postauksessa olikin pienimmälle tehtyjä juttuja, mutta tänään perustin myös ompeluaiheisen faceryhmän nimeltä Ompelumania. Liity mukaan, jos koet välillä tarvetta jakaa ajatuksiasi meidän muiden kässäharrastajien kanssa. Innostuneisuus on tässä ryhmässä se juttu. Taidot karttuu kyllä matkan varrella :) Jos tiedät vielä mitä virtuaalilanit ovat, tämä voi olla sinun juttusi! Löydät ryhmän täältä.

2 kommenttia

  1. Kivat värikkäät kuvat :) Meillä sama juttu, raparperit on olleet aina onnettomia, ja nyt sitten kun ne sai kasvamaan isoksi niin isompi lapsi plus kumppanit keksi tehdä raparperikeittoa majaansa.. Se niistä raparpereista! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kesäkuvia! Meillä raparperit ovat vasta aluillaan. Herkullisen näköinen piirakka. Ihan tekis mieli päästä maistamaan.
    Pitihän mun käydä klikkaamassa itseni Ompelumaniaan. Eilen oli kyllä itselläni ompelufiiliksen kohdillaan, kun olin eka kertaa livelaneilla. Mahtava päivä oli! :)

    VastaaPoista