SPORTY POCKET JA KOLME PAITAA

Poikien vaatetta on tässä blogissa näkynyt vähemmän kuin tyttöjen. Jostain syystä ei vaan ole tullut tehtyä niin paljon sellasta mitä poitsu haluaisi pitää. Ihan perusteeppareita on kuitenkin välillä tosi mukava ommella ja ne useimmiten kelpaavat suoraan päälle. Sunnuntaina ahkeroin peräti kolme kivaa peruspaitaa meidän nelivuotiaalle. 


Muistatteko kun kerroin housuista, joita poika ei suostunut edes sovittamaan? No tässä ne nyt ovat. Vaadittiin nelisen kuukautta, että ajatus ilmeisesti muhi päässä ja "inkkarihousut" alkoivatkin tuntua omalta. Onneksi en ehtinyt näitä myydä pois, sillä yleensä laitan epäsopivat kiertoon pikavauhtia. Kunnes sitten eräs päivä ne housut kaivettiin kaapista ja vedettiin jalkaan. Ihan niinkuin oltaisiin aina tehty.

Shortsit on tehty Noshin farkkucollegesta, johon on painatettu nuolikuvioita. Malliksi otin Ottobren Sporty Pocketin koossa 98 ja pituus on koosta 104. On siis väljän mallinen shortsi. Sen kaveriksi sopii näissä kuvissakin näkyvät teepparit. Kolmio ja höyhenkuvioiset on tehty Elvelyckanin kankaista ja Bmx-kuosi on Noshin kankaita. Teepparin kaavana on Ottobre kids 3/11 lehden mahtava teepparikaava Young Designers. Tämä on kyllä mun luottokaava pikkupojalle. Pääntielle tein ohjeesta poiketen kaksinkertaisen resorin. 


Viikonloppu oli kyllä huipennus koko hurjatahtiselle viikolle. Meidän viikkoon mahtui niin nelivuotissynttäreitä, leikkimökkiprojektia kuin ompelulanitkin. Toi viimeisenä mainittu oli kyllä oman viikon huippukohokohta. Neljä tuntia omaa aikaa rakkaan harrrastuksen ja kylän naisten kanssa. Voiko sitä enempää sunnuntailta toivoa? 

4 kommenttia