UUTTA MEIKKIPUSSISSA


Amatöörin meikkipostaukset jatkuvat nyt uuden tuotteen esittelyllä. Meikkilaukusta on tässä kuussa loppunut kaksi tuotetta: Bare Mineralsin jauhemainen meikkivoide ja Kicksin kulmakynä. Kumpikin oli ihan hyvä, mutta menivät piru vie loppumaan! Uusia tuotteita meikkipussissani ovat Bare Mineralsin geelimäinen meikkivoide ja Anastasia Beverly Hills kulmakynä. 


Meikitön kuva itsestäni ei herätä mitään tuntemuksia. Tältähän mä normaalisti aika lailla näytän, kun arjessa en niin erityisemmin meikkiä käytä. Voin ihan hyvin lähteä viemään lapsia kerhoon tai roskapussia ulos ilman meikin häivääkään. Tilanne ei ollut tällainen vielä kymmenen vuotta sitten. Silloin meikkasin todella paljon. Ripsienpidennysten poiston jälkeen en ole tottunut kauheasti meikkaamaan. Viime aikoina olen kuitenkin uudelleen innostunut ehostuksesta niin paljon, että olen päivittänyt meikkipussiani jo uudella ripsarilla, luomiväreillä ja rajauskynällä. Oli suorastaan jo aikakin, sillä päiväykset paukkuivat vanhoissa tuotteissa ihan todella.
Niinpä googlettelin hyviä kulmakyniä. Kyselin kavereilta millaisia he käyttävät. Yksi nimi nousi ylitse muiden, joten pakkohan sitä oli sitten itsekin testata. Anastasia Beverly Hills ei ollut mulle mitenkään ennalta tuttu. En ollut koskaan kuullutkaan! Siksi olikin hauska kokeilla jotain ihan muuta kuin mitä olisin aiemmin ostanut. 

Tuotteen muotoilu on erilainen kuin mun vanhassa kynässä. Tässä on rullattava terä, joten sitä ei tarvitse teroittaa. Toinen ero on tuotteen kärjen muotoilussa. Anastasian kynässä voi tehdä joko leveällä tai kapealla sivulla kulmat, joten kynämäinen viiva ei niin erotu. Toisessa päässä on vielä harja, jolla voi häivyttää kynän jäljen entisestään.


 Dior iconic Taupe, Lumene rajauskynä 3, Bare Minerals meikkivoide nro 2, 12 blueprints Light Summer -luomivärisävypaletti ja Anastasia kulmakynä Taupe

Lopputulos on minusta tosi kiva. Kyllä kulmat tekee kasvoille kehykset, ei sitä turhaan sanota! Tämä tuote jatkaa ehdottomasti päivittäisessä käytössä. 

1 kommentti