KESÄLAUKKU PÄIVÄ1

Ideoiblogissa lähtee käyntiin nyt kesäprojekti. Oletteko valmiita? Joka päivä viikon ajan julkaisen yhden kuviokerran. Tarvitset kahta eriväristä lankaa, virkkuukoukun ja sakset.  Lopuksi ompelemme virkatusta työstä laukun. Mitä ohuemmasta langasta toteutat, sitä pienempi työstä tulee. Mieti siis käyttötarkoitus tarkasti. Minä valitsin kahta ohutta virkkauslankaa ja koukun nro 2,5. Näillä spekseillä työstä tulee pikkulaukku.No niin, ja sitten lähtee. Tee 56 ketjusilmukkaa valkoisella. Käänny päässä ja virkkaa rivi kiinteitä silmukoita edellisen päälle. Käänny päässä ja ota puikolle musta lanka. Aloita mallikerta aina oikeasta reunasta. (edit. mallikerta korjattu)

Kuljeta koko rivin mukana valkoista ja mustaa lankaa kirjovirkkauksen tapaan (ohje esim täällä). Kun ensimmäinen rivi on tehty, katkaise langat. Virkkaa aina oikealta vasemmalle, eli älä käänny päässä. Virkkaa myös kuviot silmukan takareunasta. Jos unohdat, ei se mitään. Niin unohdin minäkin!

Ensimmäinen kuviokerta tulee tässä.


Kyllä tästä vielä laukku saadaan!


6 kommenttia

 1. Tämä on kyllä hieno laukku :)

  VastaaPoista
 2. Hei siistiä! Ikinä en ole kuviovirkannut, mutta mukana ollaan! :D

  VastaaPoista
 3. Mä yritän! En kyllä ole ikinä kirjovirkannut minäkään.

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäprojektin oot toteuttanut ja niin kauniin laukun saanut aikaan, on ihan tosi ihana!! ❤ En tiedä vielä yritänkö mä, kirjovirkkausta en oo tainnut koskaan kokeilla. :)

  VastaaPoista
 5. Mäkään en ole koskaan kirjovirkannut. Pitäiskö nyt kokeilla? :) Hauska idea!

  VastaaPoista
 6. No mutta, oletpas kivan projektin kehitellyt kässäilijöiden iloksi:) Kaunis laukku, nahan ja virkkaustyön yhdistäminen toimii tosi hienosti!

  VastaaPoista