KESÄLAUKKU PÄIVÄ6

Eilen tehtiin vinoraitoja, mutta tänään on vuorossa koko komeuden suurin kirjovirkattu kuviokerta.Kuviokerta näyttää tältä. Tee kuvan jälkeen vielä kaksi kerrosta valkoisella ja jää odottamaan seuraavaa päivää ja toiseksi viimeistä kuviokertaa.

pst. Laukun teossa on käytetty ompelukonetta, joten nyt on hyvä aika etsiä sellainen lainaan tai kaivella varastosta esiin ja putsata. Lisäksi tulet tarvitsemaan vahvaa puuvillakangasta, lakanakankaan paksuista kangasta ja mahdollisesti nahkaa sekä umpivetoketjun (tarpeeksi pitkä, sen voi lyhentää). Kantohihnana olen itse käyttänyt vanhaa laukusta leikattua kantohihnaa. Tulet tarvitsemaan näitä parin päivän päästä.


Tällaistahan me ollaan tekemässä... 

3 kommenttia

 1. Aloitan vasta kuviokertaa neljä, mutta laittaisin ohjeisiin, että ne samanväriset kiinteillä silmukoilla tehdyt rivit tulisi tehdä myös oikealta vasemmalle. En tehnyt alussa, enkä seuraavassa valkoisessa kohdassa näin ja se vaikuttaa neuleeseen, joka on nyt lörppö. Toivottavasti ompelu ja vetoketjun lisääminen, sekä silitys parantaa ulkoasua.

  Terv Paula

  VastaaPoista
 2. Lörppö? Hmm. Olen itsekin tehnyt edestakaisin nuo yksiväriset kohdat enkä huomannut lörppöyttä. Laukkuun tulee kyllä vuori, ja jämäkkyyttä voi modata valitsemalla stydimmän silitettävän tukikankaan. Harmi kun kuvia ei voi lisätä kommentteihin, näkisin mielelläni mitä tarkoitat.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäiset rivit on vähän aaltoilevaa ja kuvion jälkeen näkee selvästi tuon edestakaisen rivin minun työssä :D

  Olen kyllä selkeästi tehnyt löysempää alussa ja käsiala on pitkän tekemättömän kauden jälkeen tekeytynyt tehdessä kireämmäksi.

  Terv Paula

  VastaaPoista