NOPEAT GRILLIPIZZAT JA VINKKI HELPPOON GRILLAUKSEEN

*  SAGA blogiyhteistyö

Kävin Inspiration dayssa tutustumassa mielenkiintoisiin yritysesittelyihin mukavan hengailun lomassa. SAGAn kanssa yhteistyötä ei tarvinnutkaan miettiä kahta kertaa. Kuka kieltäytyisi maittavista grillausherkuista? 


Homman juju oli grillauspelti. Jos et ole koskaan kuullut, niin nyt on todellakin aika! Tällaisen näpertää helposti käyttämällä vain foliota ja leivinpaperia. Tällä kertaa käytin sitä grillipitsojen paistoalustana. Otetaan ensin reilu pala foliota ja vähän pienempi pala leivinpaperia. Sitten reunat vain taitetaan keskelle päin. Helppoa ja siistiä. Pellin avulla on helppo nostaa ruoka pois grillistä ja se estää myös ruoasta valuvien nesteiden pääsyn grillin sisälle.

Pikkupizzataikinasta riittää kolmeen pikkuiseen pizzaan. Nämä menevät illanistujaisissa tai ne on helppo antaa lapsille syötäväksi. Jokainen voi täyttää sen oman maun mukaan. Minä laitoin jokaiseen tomaattikastiketta pohjalle, vähän salamia, paprikaa ja ananasta. Päälle tuli tottakai reilu annos juustoa. Grillissä pidin näitä sen aikaa kunnes juusto suli pinnalta. Pohjasta tuli todella rapsakka ja hyvä, melkein kiviuunin veroinen. 

Grillipizzat

Pohjaan 2 dl jauhoja
puolikas pussillinen kuivahiivaa
suolaa
oliiviöljyä 1 rkl
vettä sen verran että saa muodostettua taikinasta pallon

Täytteet voi valita oman maun mukaan

Lapsista parasta tässä oli omien pizzojen täyttäminen. Minusta taas puhdas grilli, myös grillauksen jälkeenkin.  Eikä ne pizzat yhtään hullummalta minunkaan mielestä maistuneet!

1 kommentti