NELIVUOTISSYNTTÄRIT

Pojalleni, 3.7.2016

Olet meidän keskilapsi. Siinä missä siskosi ovat varovaisempia, olet innoissasi matkalla uusiin seikkailuihin. Itseluottamuksesi on hyvillä kantimilla. Haluat tehdä asiat oikein ja hyvin, paitsi jos tekeminen ei miellytä. Mielikuvituksesi on vertaansa vailla. Keksit uusia sanoituksia lauluihin ja kerrot hauskoja juttuja. Puhut hitaasti, mutta sitäkin taitavammilla sanankäänteillä. Kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Rakastat kaikkea kaunista ja olet hyvin tarkka siitä, miltä asiat näyttävät. Sinulla on loistava värisilmä ja kysynkin sinun mielipidettäsi jos olen itse epävarma. 

Kyyneleet nousevat silmiini kun mietin miten pienenä vauvana olit jo erityisen herkkä. Ensimmäinen reaktiosi asioihin oli itku, mutta vastapainona sinulla on lumoava hymy. En ole koskaan nähnyt kenelläkään toisella niin hymyileviä silmiä ja leveää hymyä. Elät tunteella, se on hyvä. Onneksi terveysongelmat ovat takanapäin ja voit nauttia olostasi hyvillä mielin. 

Rakastan sinua hyvin paljon. Olet opettanut miten ollaan pojan äiti. Olet uudistanut käsitykseni moneen kertaan. Olet osoittanut, että poika voi rakastaa herkkiä ja kauniita asioita. Sinulle maailma on avoin. Uskon, että pärjäät elämässä loistavasti.


 ÄitiEilen juhlittiin meidän rakkaan keskilapsen synttäreitä. Poika oli odottanut päivää innolla, eikä unikaan meinannut maistua paria päivää ennen juhlia. Sain leipomiseen apulaisen hänestä, ruoanlaitto kun kuuluu nelivuotiaan mielenkiinnonkohteisiin. Yhdessä vaahdotettiin kerma ja tehtiin kakkupohja. Poika oli myös hyvin tarkka siitä millainen kakun piti olla, koristeita myöten. Sellainen sitten yhdessä tehtiinkin.

Helteinen päivä sujui mukavasti sukulaisten kanssa jutellen, vaikka mieheni olikin unohtanut kutsua puolet vieraista. No, sattuuhan näitä... Liekö syynä jalkapallon EM-kisat, jotka ovat täyttäneet mielen. Onneksi tänään saadaan vielä puuttuvatkin vieraat käymään kylässä!


1 kommentti