KALENTERIKANNET


*Husqvarna-yhteistyö (elokuun haastetyö "kalenterikannet")

Blogihiljaisuudesta on voinut päätellä, että kirjoittajan aika on mennyt ompelun sijasta johonkin muuhun. Ajan on vienyt lähes kokonaan töihin paluu. Vaikka tuntimäärällisesti en ole tehnyt sen pidempää päivää kuin normaalisti, niin ajatukset ovat iltaisin olleet niin puuroa, ettei ompelua ole viitsinyt edes ajatella. Neulomisesta puhumattakaan. 

Jotain pientä kuitenkin syntyi (yllättäen töihin liittyen). Jokaisen opettajan perustyöväline, eli opekalenteri sai uudet kuoret. Kevään kirkas lämmin vihreä ei oikein ollut mieleeni, mutta tämä mustavalkoinen ihanuus sen sijaan toimii mielestäni loistavasti. 

Sain myös työvälineekseni padin, joka on ollut päivittäisessä duunikäytössä jo kahden viikon ajan. Ei tämä kuitenkaan korvaa ihan perinteistä paperia ja kynää. Opetuskäytössä ja suunnittelussa se on sen sijaan vertaansa vailla. 

Instagram päivittyy useammin kuin blogi. Löydät minut @piiahor 

6 kommenttia

 1. Mustavalkoiset minäkin tein. En vain ole saanut niitä kuvattua blogiin asti. Mä olen yrittänyt pyhittää lauantain harrastuksille, mutta nyt on tuo marjastus, mehustus ja hilloaminenkin vienyt sitä ihanaa ompeluaikaa. Ehkä tämä tästä tasaantuu. Miten teillä on lasten hoitohommelit alkaneet sujumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikolla oli puolet viikosta kotipäiviä flunssan takia. Iltaisin on havaittavissa aika pahaakin kiukuttelua kotona, mutta päiväkodissa mennyt kertoman mukaan ihan ok.

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta. bloggaus työn yhteydessä on haastavaa ja paluu työelämään pitkän hoitovapaan jälkeen on iso juttu. Se vie voimia yllättävän paljon. Mut lohdutan: se tasaantuu. Alotin itse työt heinäkuun alussa ja nyt jaksaa jo välillä töiden jälkeen miettiä blogiakin. Välillä teen postausta töissäkin ruokatauon aikaan. Mut silti enimmäkseen töiden jälkeen ajatuskin ompelukoneen ääreen kapuamisesta tuntuu lähes mount everest -haasteelta. P.s. pitikös tän postauksen olla hq-yhteistyö...? ;) Itsellä vielä tekemättä. Jaksamista arjen keskelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitihän sen! Näköjään unohdin sen tuosta alusta mainita :D

   Poista
 3. Kauniit kalenterikannet! Samaa mieltä, perinteistä kalenteria ei voita mikään:) Siellä onkin syksy tuonut paljon muutoksia arkeen, mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa ala tasaantumaan:) Ja tällaiset pienemmät kässäprojektit on just mukavia, kun harrastuksille jäävä aika on vähissä, pääsee kuitenkin edes vähän rentoutumaan rakkaan harrastuksen parissa:)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot kalenterinkannet! En voisi ikinä kuvitella siirtyväni sähköiseen kalenteriin. Ei vain ole kynän ja paperin voittanutta :)

  VastaaPoista