LEIKKISÄ TASKUMEKKO

Tiesittekös, että Face rajoittaa yritysten näkyvyyttä somessa aivan tietoisesti? Silloin jää tällainen sunnuntaiompelija paitsi monista houkutuksista! Sattumalta silmiini osui Puuhakaspajan ihanaakin ihanampi kuosi, jota oli sitten aivan pakko tilata. Tilasin metrin. Hupsis... 

Alalle vihkytyneet tunnistavat varmasti kuosisuunnittelijan kädenjäljen. Kukas muu kuin Mutturalla!? Niin hieno kuosi, että ansaitsee kyllä kaiken hehkutuksen. Hän taitaa loistavasti pienten lasten vaatteiden kuosit. Kelle muulle tämä kuosi sopisi paremmin kuin vuoden ikäiselle koheltajalle?

Mekon kaava on saksittu suoraan Lego-merkin mekkoa mukaillen. Yläosa on Funny Sleevesin kaavasta (Ottobre 4/12) ja siksi hihatkin venähtivät vähän turhan pitkiksi. Täytynee ommella niihin kuminauharypytykset vielä.8 kommenttia

 1. Rajoitat sinäkin kun et linkannut kauppaan, ite pitää alkaa googlettaan, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, linkki puuttui! Toivottavasti löysit googlella perille! :) Lisään linkin jahka pääsen tietokoneelle!

   Poista
 2. Tämä on kyllä kiva kangas! Raikas mekko.

  VastaaPoista
 3. Ihan erikoisen hauska kangas! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kangas ja mekko :). Mutturallalla on kauniita piirroksia, hänen kädenjälkensä kyllä tunnistaa helposti.

  VastaaPoista
 5. Tavallaan ymmärrän Facebookin kannalta tuon muutoksen, saavat rahastettua yrityksiltä näkyvyydestä, mutta ei se kyllä yritysten asiakkaita palvele. Tykkään aika harkitusti Facebook-sivuista ja jos tykkään niin se tarkoittaa, että mieluusti silloin haluaisin sen yrityksen päivitykset näkyviin itselleni, että tiedän kun jotain uutta tai mielenkiintoista tapahtuu. Vaan ei se mene niin... Miksi vaivautua tykkäämään jos ei siitä ole mitään hyötyä? Kivan näköinen kaava ja mekko!

  VastaaPoista
 6. Hih, nyt olen ihan ulalla keskustelusta, koska en ole facessa:) Suloinen tapaus tämä mekko! Annika on kyllä hurjan taitava piirtämään, hänen käsistään syntyy tosi upeita kuoseja.

  VastaaPoista