VERSON PUUVILLAKANKAINEN TAKKI

Harvoin voitan mitään, mutta tällä kertaa onni todellakin potkaisi. Osallistuin Verson puodin arvontaan heidän Facesivuillaan. Palkintona oli pätkä juuri painosta tullutta puuvillasatiinia. Ja mä voitin! 


Olen karttanut pitkään kaikkea tummaa, sillä en vaan voi elää pesunukan kanssa. Kokemuksesta kuitenkin tiedän, että puuvillaiset kudotut kankaat kestävät pesusta toiseen loistavasti. Lisäksi se on ylellisen tuntuista himmeän satiinisen kiiltonsa ansiosta. Takkiahan nyt ei muutenkaan pestä usein, mutta aina on kuitenkin pienen lapsen vaatteen kohdalla hyvä varautua tahrojen poistoon. Esipesin siksi kankaan ennen ompelua. 
Halusin tehdä takin, joka kestäisi aikaa mutta heijastelisi retrotunnelmaa. Niinpä kaava on otettu vanhasta Ompelen lapselleni -kirjasta, mutta kangas on uutta. Sen kuviomaailma on kuitenkin kuin viittaus vanhaan, joten se sopii hyvin tämän takkimallin kanssa yhteen. Nappeihin toin modernia ilmettä pilkullisilla persikan sävyisillä napeilla. 
Takki on kokonaan vuoritettu, mutta jätin helman ohjeen mukaiseksi. Alhaalta auki oleva vuori laskeutuu päällä loistavasti ja antaa päällihelmalle liikkumatilaa. Piilopistoilla ommeltu helmankäänne on melkein huomaamaton. 

8 kommenttia

 1. Herttinen sentään kuin kaunis! Olipa onni matkassa, ihana voitto ❤️

  VastaaPoista
 2. Kaunis takki <3 suloiselle neidolle <3

  VastaaPoista
 3. Vau! Nyt tuli kyllä oikeeseen osotteeseen voitto 😊

  VastaaPoista
 4. Todella hieno ja niiiiin valloittavat kuvat! ❤

  VastaaPoista
 5. Puuvillasatiini on kyllä aivan super ihana materiaali! Ja takki on tosi kaunis ja kuvat suloiset = hyvän mielen postaus :)

  VastaaPoista
 6. Tulipa siitä mahtava takki. Ja niin suloinen neiti! :)

  VastaaPoista
 7. Oi että, mikä söpöstelytakki:) Ihanasti yhdistelty uutta ja vanhaa. Tästä tosiaan huokuu kivasti retrotunnelmaa:)

  VastaaPoista